Nativii SCORPION născuți în anul Mistrețului: senzualii horoscopului

Nativii SCORPION născuți în anul Mistrețului: senzualii horoscopului
Plini de dorințe amoroase sau ce țin de bogăție, nativii Scorpion-Mistreț emană prin toți porii un aer de suveranitate. Combinația Scorpion-Mistreț se referă la cei care

sunt născuți în perioada 23 Octombrie – 22 Noiembrie, respectiv cei din zodia Scorpion, dar numai în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: onestitate, disciplină, voluptate, cultură, scrupulozitate, tandrețe, magnetism, inspirație, suveranitate, dedicație, sinceritate, galanterie

Caracteristici negative: încăpățânare, gourmandism, materialism, mânie, intransigență, credulitate, răzbunare, sadism, suspiciune, fanatism, fără milă

Nativii Scorpion născuți în Anul Mistrețului

Personalitate Scorpion-Mistreț

Ca și în cazul altor Scorpioni, această combinație emană mister. Nativii Scorpion-Mistreț sunt foarte ambițioși, uneori pot deveni agresivi din dorința de a-și atinge cu orice preț scopurile. Scorpion-Mistreț este una dintre acele combinații care se naște pentru succes.

De regulă, pot fi deosebiți de ceilalți datorită aerului lor regal, le place să fie admirați și ascultați.
În general, combinația este mai mult decât reușită. Ei au, pe lângă toate celelalte, o natură foarte senzuală, care este derivată atât din partea Scorpionului, cât și din partea Mistrețului.

Sentimental Scorpion-Mistreț

Această combinație, Scorpion-Mistreț are un temperament terifiant dacă ajung să fie geloși, iar acest lucru nu este plăcut pentru nimeni. O altă caracteristică negativă este că le place să se joace cu emoțiile celor dragi. Iubirea unui Scorpion-Mistreț este ca o afacere dificilă și provocatoare.

Un lucru care trebuie spus este că Scorpionii-Mistreț sunt inteligenți. Să nu uităm și de minunatul lor simț al umorului. Combinând umorul cu aspectul lor fizic se obține o persoană pe care oricine ar vrea să o aibă aproape.

Când iubesc, fac asta profund. De asemenea, le place să aibă oameni care să stea în spatele lor pentru a se închina la pământul pe care ei merg.

Bani Scorpion-Mistreț

Bogăția, confortul și bunurile materiale contează cel mai mult pentru această combinație.
Primii ani în carieră ar putea fi mai dificili pentru ei, pentru că amenință unitatea grupurilor în care se integrează. Însă, odată cu trecerea timpului, ei învață cum să comunice în mod armonios. Abia după ce reușesc să facă acest lucru, ei își pot atinge obiectivele.

Această combinație poate face avere în această viață, deoarece ei vor face alegeri corecte și nu se vor mulțumi cu orice alună, ci cu alunele cele mai mari. Cu acest obiectiv clar prezent în mintea lor, nativii Scorpion-Mistreț vor ajunge în culmea succesului.

Relații cu ceilalți nativi

Taur-Cal sunt de evitat, împreună cu nativii Vărsător-Maimuță, Leu-Șarpe, Taur-Șarpe.

Opțiunile de vârf în sectorul iubirii sunt Rac-Capră, Fecioară-Capră, Capricorn-Capră și Pești-Capră.

Alte selecții bune sunt Rac-Iepure, Fecioară-Iepure și Pești-Iepure.

491
0
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.