Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Nativii SAGETATOR nascuti in anul Mistretului: cele mai stralucitoare stele din galaxie

Nativii SAGETATOR nascuti in anul Mistretului: cele mai stralucitoare stele din galaxie

Natiivii Săgetător-mistreț au un simț al umorului ieșit din comun, sunt persoane blânde și amabile, cu principii morale bine definite.

Combinația Săgetător-Mistreț se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 Noiembrie – 22 Decembrie, respectiv cei din zodia Săgetător, dar numai în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: Onestitate, cultură, valoare, sinceritate, onoare, galanterie, deschidere, veselie, scrupulozitate, voluptate

Caracteristici negative: materialism, gourmandism, neputință, imprudență, mânie, credulitate, maniere proaste, nepăsare

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Personalitate: Abilitățile excepționale de observație ale nativilor din combinația Săgetător-Mistreț provin din faptul că aceștia sunt artiști foarte talentați. Puterea lor pe scena artistică este comentariul social. Ei descoperă și dezvăluie punctele slabe ale societății, dar în general fac acest lucru într-o manieră plină de umor.

Nativii Săgetător-Mistreț par să fie deasupra frământării. Condamnarea morală nu îi poate atinge și, prin urmare, reputația lor este excelentă. Ei au o viziune fantastică când vine vorba de propria lor persoană și știu cum să se distanțeze de situațiile nesănătoase.

Viziunea lor este atât de acută, încât pot vedea tendințe atunci când alții nu pot. Sunt cinstiți și simpli, precum și de încredere, și aceasta este sursa popularității lor. În plus, aceștia au un adevărat interes față de alți oameni.

Popularitatea lor se extinde departe, ceea ce îi face să devină cu ușurință cea mai strălucitoare stea din galaxie, fără să supere pe nimeni.

Sunt persoane extrem de populare, deși nu au cel mai atractiv fizic. Totul se datorează faptului că sunt persoane blânde și amabile, iar principiile lor morale strălucesc prin natura lor fizică.

Sentimental: Motivul principal al căsătoriei în această combinație este, în general, respectul, în special respectul intelectului. Un partener ideal pentru Săgetătorul-Mistreț trebuie să aibă asta. În plus, pentru că sunt plini de umor, un partener trebuie să aibă și el un simț al umorului bine dezvoltat, pentru a se potrivi cu aceștia.

Compatibilitate zodii

Nativii Săgetător-Mistreț se îndrăgostesc și se căsătoresc și, în general, militează pentru păstrarea relației de cuplu pe timp îndelungat. Sunt amabili și generoși, în special cu cei din familiilor lor.

Uneori este posibil să se rătăcească un pic, dar aceast lucru este, în general, din alte motive decât dragostea, cel mai probabil că provocările sunt mai degrabă pe cale intelectuală decât amoroasă. Dacă se rătăcesc, acasă devin deosebit de atenți cu partenerul iubit.

Bani: Nativii Săgetător-Mistreț au nevoie de o viață compatibilă cu munca lor. Sunt oameni extrem de ocupați. Nu sunt preocupați să-i impresioneze pe alții prin lux, stil sau decor.

Le plac obiectele care au sens pentru ei, iar ocupația lor principală este de a lucra, și asta înseamnă nu doar la locul lor de muncă, ci și acasă. Biroul lor va fi în locul cel mai convenabil pentru ei, iar cuvântul lor de ordine este eficiența.

Nativii din această combinație ar putea fi buni muzicieni sau buni comedianți. Au succes la scris, râd de ei înșiși și îi fac pe ceilalți să râdă, sunt mereu plini de gust în umorul lor.

Ca șefi, ei sunt întotdeauna drepți și dăruiesc înțelegere față de angajații lor. Cu toate acestea, există o undă de perfecționism în aceștia, care îi face să-i împingă pe cei din jur dincolo de limite.

Nativii Săgetător-Mistreț au multe opțiuni profesionale, dar cel mai probabil că alegerea lor va fi ceva din domeniul artei, datorită aptitudinii lor creative excelente.

Însă această aptitudine creatoare poate fi utilizată și în multe alte domenii ale creativității. S-ar putea orienta către domeniul divertismentului în multe forme sau alte sfere în care este nevoie de creativitate, de exemplu, publicitate.

Relații cu cei din Horoscop: De evitat sunt relațiile cu nativii din combinația Șarpe-Gemeni, Șarpe-Fecioară și Șarpe-Pești. Alte combinații cu care nu fac casă bună: Gemeni-Cocoș și Fecioară-Maimuțe.

O excelentă alegere pentru iubire este Iepurele, care are o natură liniștită. Dintre nativii Iepure, cele mai bune selecții sunt Iepure-Berbec, Iepure-Leu, Iepure-Balanță sau Iepure-Vărsător. Alte alegeri bune sunt Leu și Capră-Vărsător.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit