Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop SEPTEMBRIE 2019, prea frumos ca să fie adevărat

05.SEPTEMBRIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop SEPTEMBRIE 2019, prea frumos ca să fie adevărat

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Au parte de nopți fierbinți Bivolii, dragostea la prima vedere pentru Iepuri, cine va trage cărțile norocoase în dragoste. Pe 8 Septembrie 2019 intrăm

în zodia lunară Cocoș, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum energia zodiei Cocoș va fi foarte puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Iepurele, Șobolanul, Câinele.

Șobolan

Cineva din anturaj s-ar putea să vă atragă atenția, făcându-vă ochi dulci. Nu veți reuși să rezistați tentației, însă nu este niciun pericol. Dacă nu sunteți încă într-o relație vă puteți lăsa duși de valurile plăcerii. Cine știe, s-ar putea contura o frumoasă relație de iubire.

Loading...

Bivol

Nopți fierbinți se anunță pentru nativii Bivol. Acum aveți șanse mari de a rezolva unele probleme ce țin de partea amoroasă. Dacă în trecut acestea vi se păreau copleșitoare, acum veți descoperi că aveți energia necesară pentru a le face față.

Tigru

Tot ce este posibil ca acum să fiți interesați mai mult de bani și de afaceri decât de cuplul romantic de acasă. Totuși încercați să nu puneți munca mai presus de dragoste, banii nu aduc tot timpul fericire.

Iepure

Dragostea la prima vedere, romantism, declarații de dragoste! Încercați să vă manifestați din plin sentimentele de iubire, veți vedea că acum veți reuși să comunicați mai ușor prin cuvinte și gesturi frumoase. Ascultați de ceea ce vă șoptește și vocea interioară, pentru a fi siguri că sunteți pe calea cea bună.

Dragon

Discuții tensionate cu partenerul de viață se anunță în această lună. Totul va porni de la modul în care acesta se implică în treburile gospodorești. Însă acum nu este momentul potrivit pentru-i face reproșuri, dați dovadă de mai multă bunăvoință, pentru că scandalurile nu vor duce la rezultate pozitive.

Șarpe

Posibil ca acum să vă simțiți mai vulnerabili ca niciodată la capitolul sentimental. Încrederea în sine este la cote mai scăzute, de aceea se poate ajunge la confuzie, certuri. Încercați să nu vă pedepsiți pentru pierderea echilibrului din familie, nu sunteți doar voi cauza problemelor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.