Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop SEPTEMBRIE 2019, prea frumos ca să fie adevărat

Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop SEPTEMBRIE 2019, prea frumos ca să fie adevărat
Au parte de nopți fierbinți Bivolii, dragostea la prima vedere pentru Iepuri, cine va trage cărțile norocoase în dragoste. Pe 8 Septembrie 2019 intrăm

în zodia lunară Cocoș, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum energia zodiei Cocoș va fi foarte puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără Iepurele, Șobolanul, Câinele.

Șobolan

Cineva din anturaj s-ar putea să vă atragă atenția, făcându-vă ochi dulci. Nu veți reuși să rezistați tentației, însă nu este niciun pericol. Dacă nu sunteți încă într-o relație vă puteți lăsa duși de valurile plăcerii. Cine știe, s-ar putea contura o frumoasă relație de iubire.

Bivol

Nopți fierbinți se anunță pentru nativii Bivol. Acum aveți șanse mari de a rezolva unele probleme ce țin de partea amoroasă. Dacă în trecut acestea vi se păreau copleșitoare, acum veți descoperi că aveți energia necesară pentru a le face față.

Tigru

Tot ce este posibil ca acum să fiți interesați mai mult de bani și de afaceri decât de cuplul romantic de acasă. Totuși încercați să nu puneți munca mai presus de dragoste, banii nu aduc tot timpul fericire.

Iepure

Dragostea la prima vedere, romantism, declarații de dragoste! Încercați să vă manifestați din plin sentimentele de iubire, veți vedea că acum veți reuși să comunicați mai ușor prin cuvinte și gesturi frumoase. Ascultați de ceea ce vă șoptește și vocea interioară, pentru a fi siguri că sunteți pe calea cea bună.

Dragon

Discuții tensionate cu partenerul de viață se anunță în această lună. Totul va porni de la modul în care acesta se implică în treburile gospodorești. Însă acum nu este momentul potrivit pentru-i face reproșuri, dați dovadă de mai multă bunăvoință, pentru că scandalurile nu vor duce la rezultate pozitive.

Șarpe

Posibil ca acum să vă simțiți mai vulnerabili ca niciodată la capitolul sentimental. Încrederea în sine este la cote mai scăzute, de aceea se poate ajunge la confuzie, certuri. Încercați să nu vă pedepsiți pentru pierderea echilibrului din familie, nu sunteți doar voi cauza problemelor.

Cal

Șanse mari să trageți acum cărțile norocoase în dragoste, dama sau popa de cupă. Dacă nu aveți o relație de cuplu, sunt șanse mari să se contureze acum una. Lucrurile vor evolua rapid de la o zi la alta, se poate ajunge la declarații fierbinți de dragoste, cereri în căsătorie.

Capră

Preocupările excesive pentru partea amoroasă s-ar putea să vă destabilizeze pe partea financiară. Din dorința de a vă îndeplini unele fantezii mai excentrice vă veți trezi că trebuie să scoateți mulți bani din portofel și nu este exclus ca la finalul lunii să trageți linia, să puneți lucrurile în balanță și să vă întrebați dacă s-a meritat.

Maimuță

Gândul de a încerca ceva nou în așternut nu vă dă pace, de aceea cineva din anturaj s-ar putea să răspundă semnalelor pe care le trimiteți prin vorbe și gesturi romantice. Încercați să nu exagerați, dacă sunteți deja într-o relație s-ar putea ca partenerul să afle totul și să se ajungă la separare.

Cocoș

Călătorii în locuri romantice se prefigurează, iar astrele promit dragoste la prima vedere. Șanse mari de a ajunge la altar, în cazul în care nu sunteți deja căsătoriți sau de a vă reînoi jurămintele dacă faceți parte dintr-un cuplu.

Câine

Dacă dorința de a vă satisface unele fantezii pe partea amoroasă devine irezistibilă, se pare că acum nu este momentul potrivit pentru a-i da curs. Încercați să vă temperați instinctul, pentru a nu vă surprinde în mod neplăcut partenerul drag și a nu destabiliza cuplul.

Mistreț

Cheltuieli neprevăzute amenință bugetul familiei. Prin urmare, ar fi bine să fiți mai cumpătați atunci când ieşiți la shopping. Încercați să cumpărați doar acele lucruri pe care le considerați esenţiale pentru fericirea voastră, cereți și părerea partenerului de viață, pentru a fi siguri că nu exagerați cu extravaganța.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.