Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IUNIE 2019 - sar scântei în nopțile de vară

02.IUNIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IUNIE 2019 - sar scântei în nopțile de vară

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Idei năstrușnice, vezi cine sunt zeii amorului. Descoperă din dormitorul cărei zodii există șansa să se audă sunetele plăcerii și cine va avea probleme la

capitolul amor. Pe data de 6 Iunie 2019 intrăm în zodia chinezească lunară Cal, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.

Cum influența zodiei Cal va fi una extrem de puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără nativii din zodiile Șobolan, Bivol și Iepure.

Șobolan:
Risc crescut să apară discuții tensionate cu partenerul de viață, posibil din pricina banilor puși la comun și al modului în care sunt gestionați. Nu toată lumea are același mod de a cheltui ca voi, dați dovadă de mai multă înțelegere. Evitați să provocați scandaluri, situațiile se vor îmbunătăți de la sine, mai ales că pe plan profesional banii vor veni mai ușor.

Loading...

Bivol:
Deși ați vrea să încercați ceva nou pe plan amoros, cineva din anturaj vă spune să stați pe tușă. Încercați să nu plecați urechea la ce spun alții, s-ar putea ca aceștia să fie invidioși pe fanteziile voastre. Ați putea să vă sfătuiți cu partenerul de cuplu în ceea ce priește diversificarea experințelor în așternut.

Tigru
Dacă aveți dorința de a vă aventura pe partea de dragoste, acum este momentul. Partenerul va fi uimit de ingeniozitatea voastră și vă va răsplăti cu sunete ale plăcerii. Nopțile voastre de vară vor fi de-a dreptul mai fierbinți ca niciodată. Atenție totuși la flirt, s-ar putea să sară scântei acasă.

Iepure
Zile de coșmar se anunță pentru nativii Iepure. Problemele din dormitor par să vă copleșească, partenerul cere mai mult, tot mai mult, însă voi nu aveți energia necesară pentru a-i face față, de unde se pot isca scandaluri. Încercați să-i explicați cauza nevoii voastre de spațiu și de relaxare, nu-l lăsați să-și facă degeaba scenarii.

Dragon
Sunteți zeii amorului în această lună, vă trec prin cap tot felul de idei năstrușnice. Nebunia amoroasă ajunge la cote maxime, iar partenerii de viață vor fi pe deplin satisfăcuți de noile experințe. Totuși, încercați să nu exagerați cu mușcăturile, nu toți vor fi încântați de ce vor vedea a doua zi în oglindă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.