Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IUNIE 2019 - sar scântei în nopțile de vară

02.IUNIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop IUNIE 2019 - sar scântei în nopțile de vară

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Idei năstrușnice, vezi cine sunt zeii amorului. Descoperă din dormitorul cărei zodii există șansa să se audă sunetele plăcerii și cine va avea probleme la

capitolul amor. Pe data de 6 Iunie 2019 intrăm în zodia chinezească lunară Cal, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.

Cum influența zodiei Cal va fi una extrem de puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre acestea se numără nativii din zodiile Șobolan, Bivol și Iepure.

Șobolan:
Risc crescut să apară discuții tensionate cu partenerul de viață, posibil din pricina banilor puși la comun și al modului în care sunt gestionați. Nu toată lumea are același mod de a cheltui ca voi, dați dovadă de mai multă înțelegere. Evitați să provocați scandaluri, situațiile se vor îmbunătăți de la sine, mai ales că pe plan profesional banii vor veni mai ușor.

Bivol:
Deși ați vrea să încercați ceva nou pe plan amoros, cineva din anturaj vă spune să stați pe tușă. Încercați să nu plecați urechea la ce spun alții, s-ar putea ca aceștia să fie invidioși pe fanteziile voastre. Ați putea să vă sfătuiți cu partenerul de cuplu în ceea ce priește diversificarea experințelor în așternut.

Tigru
Dacă aveți dorința de a vă aventura pe partea de dragoste, acum este momentul. Partenerul va fi uimit de ingeniozitatea voastră și vă va răsplăti cu sunete ale plăcerii. Nopțile voastre de vară vor fi de-a dreptul mai fierbinți ca niciodată. Atenție totuși la flirt, s-ar putea să sară scântei acasă.

Iepure
Zile de coșmar se anunță pentru nativii Iepure. Problemele din dormitor par să vă copleșească, partenerul cere mai mult, tot mai mult, însă voi nu aveți energia necesară pentru a-i face față, de unde se pot isca scandaluri. Încercați să-i explicați cauza nevoii voastre de spațiu și de relaxare, nu-l lăsați să-și facă degeaba scenarii.

Dragon
Sunteți zeii amorului în această lună, vă trec prin cap tot felul de idei năstrușnice. Nebunia amoroasă ajunge la cote maxime, iar partenerii de viață vor fi pe deplin satisfăcuți de noile experințe. Totuși, încercați să nu exagerați cu mușcăturile, nu toți vor fi încântați de ce vor vedea a doua zi în oglindă.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.