HOROSCOP 30 iulie 2018: Discuțiile din anturaj... Horoscop: luni

30.IULIE.2018
HOROSCOP 30 iulie 2018: Discuțiile din anturaj... Horoscop azi: luni

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP 30 iulie 2018: Discuțiile din anturaj crează confuzie. Lipsă de control asupra gândurilor. Posibile trădări. Află ce rezervă astrele astăzi pentru

fiecare zodie!. Horoscop 30 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Te comporți cu naturalețe, de aceea cei din jur încep să te aprecieze la adevărata ta valoare. Banii pot să vină de pe urma unei negocieri, vânzări rapide, ceea ce poate să îți aducă satisfacții. În schimb, pe partea de sănătate se poate înregistra stres crescut.

HOROSCOP Taur
O nouă idee de afacere îți vine în minte, dar astăzi nu o vei putea pune în aplicare. Se pare că nu vrei să-ți folosești economiile și de aceea, vei aștepta o nouă oportunitate pentru a le investi. Totuși se evidențiază o schimbare majoră (de domiciliu, stil de viață, statut).

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Odihna și activitățile relaxante te-ar putea scoate din starea de agitație cu care te confrunți din cauza unor propleme de la locul de muncă. Partenerul de viață este dispus să te ajute să-ți revii, dacă îi vei permite să facă asta. Este un moment potrivit pentru a începe un nou stil de viață, însă totul ține de propria decizie.

HOROSCOP Rac
Cineva cu poziție socială mai bună ar putea să-ți confirme faptul că satisfacțiile pe plan profesional întârzie să apară pentru că te implici cu prea mult egoism în munca ta. Există riscul să pierzi o sumă de bani din cauză că ești cu capul în nori, de aceea încearcă să te detașezi de problemele cotidiene.

HOROSCOP Leu
Schimbările tale bruște de dispoziție se datorează lipsei de apreciere din partea unei persoane îndrăgite. Suferi în tăcere și nimeni nu te consolează măcar cu o vorbă bună. Poate că ar trebui să discuți despre ceea ce te nemulțumește în relație. zodiacool.ro îți sugerează să nu te implici în discuții pe la spate ale celor din anturaj pentru a nu cauza neplăceri.

HOROSCOP Fecioară
Profesional, ziua ridică o nemulțumire, prin urmare vei fi mai vocal ca altă dată, nu vei mai trece cu vederea peste abuzurile la care ești supus. În dragoste, pentru tine astăzi iubirea trece prin portofel. Se pare că ai ajuns într-un punct critic și vrei ca partenerul cel drag să-și manifeste afecțiunea și din punct de vedere financiar.

HOROSCOP Balanță
Simți nevoia să discuți cu cineva despre starea ta inferioară de frustrare, iar șansele să-ți modifici ideologia sunt mari. Prin urmare, nu trebuie să te descurajajezi, acum este de fapt momentul tău de cotitură în evoluție, iar pe viitor te vei adapta din ce în ce mai bine la schimbarea de acum.

HOROSCOP Scorpion
Vei cere mai mult de la cel drag, posibil că vei vedea că ce ai alături de tine nu este ceea ce îți dorești pentru restul vieții, confruntările nu vor fi directe, însă indiferența va fi cea care va decide. Deși tentația este mare, încearcă să reziști impulsului de a consuma băuturi alcoolice. Dacă această acțiune ar fi azi inițiată ar putea da naștere unui prost obicei pe termen lung.

HOROSCOP Săgetător
Posibile probleme financiare se ivesc, te frămânți cum să achiți o datorie, ai avea mare nevoie de ajutor din familie, dar sunt șanse minime ca aceștia să te susțină cu o sumă de bani. Prin urmare te mobilizezi și lupți pentru a face față situației de unul singur, însă chiar și așa vei reuși.

HOROSCOP Capricorn
Munca ocupă primul loc în această zi, se pare că ziua vine cu multe provocări pe partea profesională, evident ele vor fi recompensate financiar, numai că partenerul de viață va sancționa lipsa ta de acasă, ceea ce te poate înfuria. Prin urmare dacă l-ai bănuit în ultima perioadă de infidelitate, acum îl vei confrunta, însă se vor face unele echilibrări

HOROSCOP Vărsător
Relațiile cu cei mici oferă împlinire și satisfacție pe plan sentimental. Este posibil ca un bun prieten să îți solicite să ai grijă de copii câteva ore, lucru pe care ar trebui să îl accepți cu bucurie. S-ar putea ca aceștia să îți ofere o lecție de viață care îți va fi de folos în viitorul apropiat.

HOROSCOP Pești
Comunicarea cu cei de la locul de muncă nu este adecvată. Ar fi bine să ții cont de faptul că dacă vrei ca echipa să dea randament, trebuie să-i lași și pe alții să-și exprime punctul de vedere. Pe de altă parte, acasă partenerul cel drag te va surprinde cu o stare nervoasă, dar vei accepta premiza că poate nu a luat în calcul ceea ce te frământă pe tine.

loading...
6381
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoana care are numărul KUA 8 este studioasă și perseverentă, deține cunoștințe din mai
Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.