HOROSCOP 29 mai 2018: Practicarea unui nou hobby... Horoscop: marți

29.MAI.2018
HOROSCOP 29 mai 2018: Practicarea unui nou hobby... Horoscop azi: marți

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 29 mai 2018: Practicarea unui nou hobby poate face ca problemele cotidiene să fie date uitării. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!.

Horoscop 29 mai 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Posibil să ai parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane căreia i-ai fost alături atunci când a avut mai mare nevoie. Așa zis norocul pe care îl trăiești este, de fapt, rodul muncii depuse în ultima perioadă. Pe de altă parte, nu este exclus acum să înflorească dorința de a începe să studiezi ceva nou, să începi ceva pe cont propriu etc.

HOROSCOP Taur
La un moment dat al zilei vei simți o stare amplificată de incertitudine, totuși nu este cazul să te gândești la o posibilă relație extraconjugală, încearcă să fii mai atent cu partenerul de viață.

HOROSCOP Gemeni
Nu mai sta pe gânduri, caută idei creative de a-ți impresiona partenerul de viață, analizează evenimentele din ultima perioadă și fă un bilanț al ultimilor provocări.

HOROSCOP Rac
Atât în relațiile sentimentale, cât și în ceea ce privește parteneriatele de afaceri dai dovadă de responsabilitate și lipsă de egoism. Șanse ca cei din jur să-ți recunoască valoarea.

HOROSCOP Leu
Finalul zilei aduce voie bună, dorință de relaxare alături de prieteni, rude, aceste întruniri sunt favorabile pentru inițierea unor planuri de viitor, cel mai probabil pentru afaceri.

HOROSCOP Fecioară
Ești implicat fără să vrei într-o problemă, iar dorința de a ajuta mai tare îți va face probleme. Încearcă să te retragi dacă nu poți ajuta ambele persoane implicate. Presiunea resimțită la nivel psihic va determina acțiuni necontrolate, dacă te afli în conflict cu partenerul poți să ai parte de o ruptură.

HOROSCOP Balanță
Iubirea face ca programul din această zi să se concentreze pe partea sentimentală, însă riscul de a fi surprins de indiferența partenerului este mare. Prin urmare nu exagera cu gesturile romantice.

HOROSCOP Scorpion
O propunere inopinată de colaborare se întrevede de la cineva din anturaj care îți apreciază cunoștințele profesionale. Fii cu băgare de seamă, s-ar putea să aibă un interes personal.

HOROSCOP Săgetător
Este o zi nefavorabilă sentimental. Participarea la un eveniment îți poate aduce o serie de întâmplări care nu îți vor fi pe plac. Încearcă să refuzi orice invitație primești azi. Șanse mari de a intra într-un anturaj dubios dacă dai curs unei invitații de la un prieten. Mai bine petrece ziua în familie, relaxează-te și bucură-te de compania celor dragi.

HOROSCOP Capricorn
O zi în care vei face alegeri inspirate și vei atrage de partea ta admirația unor persoane dornice să te ajute pe viitor. Finele zilei aduce o împăcare cu sine, relaxare.

HOROSCOP Vărsător
Oriunde vei apărea azi, cei din jur te vor privi cu respect și îți vor aprecia calitățile. Energia pozitivă primită de la ei te va face să fii mai încrezător în propriile forțe. Pe sectorul financiar se observă o mai bună recepționare a energiei venite din Univers. Apare posibilitatea de a avea parte de o întâlnire de afaceri.

HOROSCOP Pești
Dacă ai de semnat un contract important în această zi, acordă o mai mare atenție capcanelor ascunse. Mai bine nu te grăbi, analizează cu răbdare condițiile impuse. De fapt toate aceste provocări profesionale sunt bine venite, ai toate șansele de a demonstra cât de mult ai evoluat.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.