#reclama0#

HOROSCOP 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

#reclama10#
28.MARTIE.2018
HOROSCOP 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP AZI 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt trecute cu vederea prea repede, dar se exagerează și se recomandă aplicarea unor sancțiuni. Află ce
#reclama1#

rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Totul va intra pe un făgaș normal dacă își vei asculta intuiția. Ai șanse de a te transforma radical, dar până atunci trebuie trebuie să treci prin zbuciumul interior declanșat azi.

HOROSCOP Taur
Oportunitățile pe care le ai azi îți testează la tot pasul fidelitatea față de partener. Este recomandat să-ți asculți intuiția înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți pune la dispoziție o sumă de bani la care nu te așteptai. Această veste îți dă o stare pozitivă de dispoziție și trezește dorința de a face și tu o faptă bună.

#reclama7#

HOROSCOP Rac
Este o zi favorabilă discuțiilor legate de domeniul profesional. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile sunt pe cale să apară.

HOROSCOP Leu
Discuțiile cu șefii se vor purta azi la un alt nivel, ei te vor privi cu admirație și îți vor propune o funcție de conducere.

HOROSCOP Fecioară
Lipsa de concentrare din ultima vreme îți găsește azi inimicul. Inteligența își face apariția, de aceea ar fi bine să iei deciziile importante pe care le-ai tot amânat și să-ți pui în aplicare proiectele.

#reclama3#

HOROSCOP Balanță
Azi nu prea se ivește șansa de a rezolva o problemă administrativă, dacă ești șef, nu ai norocul să fii la locul și timpul potrivit pentru a face rost de anumite contracte.

HOROSCOP Scorpion
Problemele sufletești se pot rezolva azi datorită dorinței de a descoperi noi valențe ale textelor esoterice. O stare de pace este pe cale să se instaleze.

HOROSCOP Săgetător
Cineva din familie te poate ajuta moral, dar nu și pe plan financiar. Partenerul te susține, așa că nu te închide în tine, discută cu el pentru a rezolva problema banilor.

#reclama11#

HOROSCOP Capricorn
Teama de a nu investiti face ca cineva din anturaj să o facă în locul tău. Când vei vedea rezultatele bănoase, îți va fi ciudă pentru că nu ai avut curajul să acționezi la timp.

HOROSCOP Vărsător
O stare de agitație interioară s-ar putea să nu-ți dea pace, să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist (psiholog, terapeut, preot, astrolog), astfel încât să găsești răspunsuri concrete la problema care te macină.

HOROSCOP Pești
Poți fi martorul unor schimbări favorabile pe plan financiar. Discuțiile cordiale și sincere cu șefii despre ceea ce ți se cuvine în urma efortului depus îți pot aduce un plus de bani, un bonus sau poate o mărire de salariu.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.