HOROSCOP 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

28.MARTIE.2018
HOROSCOP 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP AZI 28 martie 2018: Greșelile familiei sunt trecute cu vederea prea repede, dar se exagerează și se recomandă aplicarea unor sancțiuni. Află ce

rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Totul va intra pe un făgaș normal dacă își vei asculta intuiția. Ai șanse de a te transforma radical, dar până atunci trebuie trebuie să treci prin zbuciumul interior declanșat azi.

HOROSCOP Taur
Oportunitățile pe care le ai azi îți testează la tot pasul fidelitatea față de partener. Este recomandat să-ți asculți intuiția înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți pune la dispoziție o sumă de bani la care nu te așteptai. Această veste îți dă o stare pozitivă de dispoziție și trezește dorința de a face și tu o faptă bună.

Loading...

HOROSCOP Rac
Este o zi favorabilă discuțiilor legate de domeniul profesional. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile sunt pe cale să apară.

HOROSCOP Leu
Discuțiile cu șefii se vor purta azi la un alt nivel, ei te vor privi cu admirație și îți vor propune o funcție de conducere.

HOROSCOP Fecioară
Lipsa de concentrare din ultima vreme îți găsește azi inimicul. Inteligența își face apariția, de aceea ar fi bine să iei deciziile importante pe care le-ai tot amânat și să-ți pui în aplicare proiectele.

HOROSCOP Balanță
Azi nu prea se ivește șansa de a rezolva o problemă administrativă, dacă ești șef, nu ai norocul să fii la locul și timpul potrivit pentru a face rost de anumite contracte.

HOROSCOP Scorpion
Problemele sufletești se pot rezolva azi datorită dorinței de a descoperi noi valențe ale textelor esoterice. O stare de pace este pe cale să se instaleze.

HOROSCOP Săgetător
Cineva din familie te poate ajuta moral, dar nu și pe plan financiar. Partenerul te susține, așa că nu te închide în tine, discută cu el pentru a rezolva problema banilor.

HOROSCOP Capricorn
Teama de a nu investiti face ca cineva din anturaj să o facă în locul tău. Când vei vedea rezultatele bănoase, îți va fi ciudă pentru că nu ai avut curajul să acționezi la timp.

HOROSCOP Vărsător
O stare de agitație interioară s-ar putea să nu-ți dea pace, să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist (psiholog, terapeut, preot, astrolog), astfel încât să găsești răspunsuri concrete la problema care te macină.

HOROSCOP Pești
Poți fi martorul unor schimbări favorabile pe plan financiar. Discuțiile cordiale și sincere cu șefii despre ceea ce ți se cuvine în urma efortului depus îți pot aduce un plus de bani, un bonus sau poate o mărire de salariu.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.