HOROSCOP 16 iulie 2018: Se pot deschide... Horoscop: luni

HOROSCOP 16 iulie 2018: Se pot deschide azi... Horoscop azi: luni

HOROSCOP 16 iulie 2018: Se pot deschide azi anumite uși care să scoată la lumină anumite adevăruri despre rolul celor din anturaj în societate. Află ce

rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 16 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Participarea la un eveniment social va aduce cu sine apariția unei persoane noi, pentru care vei simți dragoste la prima vedere, spiritul tău șarmant o va cuceri iremediabil. Preocuparea pentru achiziții îți poate aduce un chilipir, dar, totodată, și riscul de a fi martor la o mare escrocherie, risc de a pierde economiile dacă nu ești atent la detalii.

HOROSCOP Taur
Înfluxul astral de azi aduce dorință de afirmare pe plan profesional, numai că lipsa experienței se va observa. Fii vigilent atunci când semnezi ceva, se pare că la mijloc este o capcană, șanse mari să fii ademenit de un miraj financiar, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum se declară.

5527
5.00
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Dacă ai avut probleme cu legea în trecut, acum poți să mai fii tentat să intri în astfel de conjuncturi, pe fondul instabilității financiare. Dar, ar fi mai bine să profiți de tot ceea ce îți oferă Universul pe plan sentimental, încearcă să fii acolo unde îți spune inima, bucură-te de complimentele, declarațiile de dragoste pe care le primești.

HOROSCOP Rac
Ai puterea de a-i convinge pe cei din jurul tău să te susțină în atingerea scopurilor pe care ți le-ai propus, argumentele tale te ajută în negocieri. Se pare că în această zi apar oportunități cu care nu te vei mai întâlni prea curând, de aceea ar fi bine să profiți de ele. Pe partea sentimentală, observăm că te străduiești să îl ajuți pe partenerul iubit în a finaliza o activitate.

HOROSCOP Leu
Astrele vin să îți ofere o altă perspectivă asupra planului financiar. Posibil că vei intra în această zi în posesia unei sume de bani, urmând să optezi în zilele următoare pentru a o reinvesti în ceva nou. Afectiv, se întrevede o relație nouă, dacă ești singur sau îmbunătățirea relației, dacă formezi deja un cuplu.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să fii mai fidel deciziilor tale. Nu renunța la o afacere pe care abia ai început-o, doar pentru că nu îți aduce rapid venitul mare la care te aștepți. Fă tot posibilul de a nu trece brusc de la o idee de afaceri la alta, pentru a nu lua decizii pripite pe care mai târziu, le vei regreta.

HOROSCOP Balanță
Ai nevoie de o schimbare a situației financiare, poți să intri în posesia unei sume de bani de la o rudă, dar fii cu ochii în patru, aceasta are și un interes ascuns, care este în dezavantajul tău.Relația sentimentală este azi vizată de posibile modificări, cel mai probabil persoana iubită poate să îți comunice o veste mai puțin bună, posibil să fi fost remarcată de către cineva, ceea ce îți va crea gânduri de gelozie.

HOROSCOP Taur
Înfluxul astral de azi aduce dorință de afirmare pe plan profesional, numai că lipsa experienței se va observa. Fii vigilent atunci când semnezi ceva, se pare că la mijloc este o capcană, șanse mari să fii ademenit de un miraj financiar, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum se declară.

HOROSCOP Săgetător
Dorința de a fi în pas cu noile trenduri te face să te gândești la o nouă investiție, dar nimeni din familie sau din anturaj nu te susține. De aceea îți pierzi încrederea în propria intuiție și nu mai acționezi. Totuși astrele ridică unele semne de întrebare, mai ales dacă ești în poziția de angajat.

HOROSCOP Capricorn
Activitațile de rutină vor fi neglijate, îți vei dedica toată energia unui ideal măreț. Vei întâlni persoane voi care să te susțină în acest demers, numai că trebuie să le insufli acel spirit inovator. Înainte de a merge la cumpărături, zodiacool.ro te sfătuiește să te consulți cu cei din familie. Sfaturile lor te vor ajuta să achiziționezi un bun pe care ți-l dorești de mult.

HOROSCOP Vărsător
Îți asculți intuiția și nu cedezi insistențelor celor din anturaj, de aceea în această zi ai șanse de reușită în activitățile legate de planul profesional, financiar, posibil să plănuiești deschiderea unei noi afaceri. Ai tendința de a rezolva și probleme mai vechi din familie, vei găsi soluțiile potrivite.

HOROSCOP Pești
Minunile nu sunt astăzi posibile, chiar dacă simți nevoia să crezi asta. Încearcă să te menții cu picioarele pe pământ. Dorința de a acționa va fi mare, dar informează-te înainte să acționezi pe plan profesional, va fi nevoie de atenție, pentru a nu alege un drum gresit.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!