Eclipsa de lună 21 Ianuarie 2019 pentru toate zodiile

25.DECEMBRIE.2018
Eclipsa de lună 21 Ianuarie 2019 pentru toate zodiile

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora Zodiacool

Subiectul pe care îl vom trata astăzi vizează Eclipsa de Lună din data de 21 ianuarie 2019, cu scopul de a vedea cât de mult ne va influența acest moment în

luarea deciziilor. Berbec: Ultima Eclipsă ce activează sfera sentimentală pentru următorii 18-19 ani, de aceea în jurul acestui moment bun se pot decide Berbecii să oficializeze o relație, să conceapă un copil, să se mute alături de partener într-un alt imobil. Tot în jurul acestei date relațiile care nu au mai mers din 2016 se pot rupe, dacă depășiți Martie 2019 împreună, o să mai rezistați o perioadă.

Taur

În familie pot să apară unele evenimente nedorite, o rudă mai îndepărtată să sufere de bătrânețe, să înceteze din viață etc. Începeți să realizați cât de bucuroși sunteți că trăiți, că ați înțeles care este scopul în viață. Pe plan profesional vine ceva măreț, dacă la locul de muncă nu sunt perspective de avansare, o să vă doriți să căutați în altă direcție, poate luați în calcul ideea de a începe ceva pe cont propriu.

Gemeni

Eclipsa din data de 21 Ianuarie 2019 va fi plasată pe casa discuțiilor, interacțiunii cu instituțiile, membrilor de familie etc. Veți avea acum oportunitatea de a pune în ordine situații ce v-au scăpat de sub control din Noiembrie 2018. Dacă doriți să plecați în străinătate, la o rudă, ideal ar fi să cereți înainte date despre termenii contractuali, în caz contrar, după Aprilie 2019 o să puneți punct acelor colaborări. Gemenii cei mai favorizați sunt cei care activează în domenii artistice, mass-media etc. posibil chiar să fiți remarcați de persoane noi, ce doresc să colaboreze cu voi pentru un proiect.

Rac

Eclipsa din data de 21 Ianuarie vizează legătura cu banii, modul în care îi administrați, felul în care vă raportați la ei etc. Racii vor dori să își schimbe locul de muncă, să preia conducerea unei echipe, să se afirme ca lideri. Posibil în jurul acestei date să vă prezentați la un interviu, să cereți o mărire, să stabiliți unele termene contractuale. Dacă doriți să plecați în străinătate pentru a finaliza unele studii sau pentru a desfășura o muncă mai bine plătită, o să primiți vești la acest eveniment astral. Cei care doresc să înceapă o activitate pe cont propriu, ce se poate desfășura în domeniul online, vânzări, politică vor primi confirmări de la Univers că este de bun august să dea curs acelor gânduri.

Leu

Acest eveniment este ultimul de care beneficiați în mod direct pentru următorii 9 ani, de aceea Leii întârziați, care din 2017 tot au așteptat să se întâmple ceva cu viața lor, acum pot să treacă la fapte. Eclipsa va activa casa relațiilor, prin urmare o să aveți șansa să rupeți unele legături ce nu mai funcționează, care vă țin în loc, pentru a da curs altor provocări. Vizați sunt Leii ce s-au născut între 22-27 Iulie.

Fecioară

Atenție la sănătate în jurul acestei date, se pare că disfuncționalitățile organismului acum vor ieși la suprafață. Sistemul hormonal și digestiv vor fi supuse stresului. Mulți nativi Fecioară acum vor primi o ofertă de muncă, își vor găsi un job mai bine plătit, posibil chiar în alt oraș sau stat. Încercați să nu mai dați curs relațiilor din trecut, cu acest surplus energetic sunteți recompensați de Univers dacă mergeți doar înainte și renunțați la ceea ce vă ține în loc. Iubirea poate să apară la locul de muncă sau cu prilejul unei deplasări în interes profesional.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.