Cele mai norocoase 3 zodii chinezești în 2018: relații importante și câștiguri financiare

01.MARTIE.2018
Cele mai norocoase 3 zodii chinezești în 2018: relații importante și câștiguri financiare

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:lovewallpaper.in

Noroc în dragoste, afaceri, 3 zodii vor avea un an 2018 cu oportunități, cu predispoziții la reușite sigure. Anul Câinelui de pământ începe pe 4 februarie

2018, ora 5:31, conform cu calendarul pe 10000 ani. Există 3 zodii de top în anul 2018, care beneficiază de energia pozitivă adusă de stele zburătoare.

Șarpe

Cu energia bogăției adusă de steaua 8 în casa zodiei, Șerpii vor reuși să profite de oportunități pentru a-și îmbunătăți viața personală și profesională. Steaua romantismului le aduce noroc în dragoste și căsătorie. Cei singuri posibil să atragă un nou partener de viață, cei care sunt într-o relație se pot gândi să o oficializeze sau să treacă la următorul nivel, copiii.

Accentul ar trebui să cadă pe stabilirea noilor contacte, începerea unei afaceri pe cont propriu, revitalizarea relației de dragoste și amoroase. În acest demers vor fi ajutați și de Steaua Împăratului și Virtutea Dragonului, care îi vor susține să rezolve probleme mai vechi, să atragă bunăstare și o bună reputație.

Cal

Beneficiază de energia pozitivă adusă de steaua 4, a romantismului, carismei. Au avantajul că fac aspect de Combinare armonioasă cu Câinele, zodia anului 2018, care îi susține să reușească pe plan amoros și profesional.

Steaua generalului le conferă putere socială, le asigură o poziție socială privilegiată. Posibil să atragă un nou job, însă vor câștiga o bună reputație doar dacă vor pune interesele celorlalți mai presus de cele proprii.
Pe plan financiar apare steaua Moneda de aur, care atrage mai mulți bani, dar și mai multe responsabilități. Depinde de acești nativi cum vor reuși să iasă din zona de confort pentru a face schimbări pozitive în viață.

Mistreț

Casa zodiei este străbătută de energia victoriilor, steaua 1. Posibil ca în acest an să fie preocupați să-și satisfacă dorințe mai vechi ce țin de planul financiar. Soarele este o stea care îi ajută să-și îmbunătățească karma pe termen lung. Li se cere ajutorul, și tocmai generozitatea este cheia succesului în acest an.

Posibil ca din cauza stelei de Singurătate să se simtă singuri, defavorizați, însă acesta nu este un motiv bun pentru a se izola de cei din anturaj. Dimpotrivă, ar fi bine să profite de Steaua fericirii pentru a se face remarcați. Au un an bun pentru oficializarea relației, copii. Cei singuri vor avea șanse mari de a găsi persoana potrivită pentru o relație de lungă durată.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.