Cele mai norocoase 3 zodii chinezești în 2018: relații importante și câștiguri financiare

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: lovewallpaper.in

Noroc în dragoste, afaceri, 3 zodii vor avea un an 2018 cu oportunități, cu predispoziții la reușite sigure

Anul Câinelui de pământ începe pe 4 februarie 2018, ora 5:31, conform cu calendarul pe 10000 ani. Există 3 zodii de top în anul 2018, care beneficiază de energia pozitivă adusă de stele zburătoare.

 

Șarpe

Cu energia bogăției adusă de steaua 8 în casa zodiei, Șerpii vor reuși să profite de oportunități pentru a-și îmbunătăți viața personală și profesională. Steaua romantismului le aduce noroc în dragoste și căsătorie. Cei singuri posibil să atragă un nou partener de viață, cei care sunt într-o relație se pot gândi să o oficializeze sau să treacă la următorul nivel, copiii.

Accentul ar trebui să cadă pe stabilirea noilor contacte, începerea unei afaceri pe cont propriu, revitalizarea relației de dragoste și amoroase. În acest demers vor fi ajutați și de Steaua Împăratului și Virtutea Dragonului, care îi vor susține să rezolve probleme mai vechi, să atragă bunăstare și o bună reputație.

Cal

Beneficiază de energia pozitivă adusă de steaua 4, a romantismului, carismei. Au avantajul că fac aspect de Combinare armonioasă cu Câinele, zodia anului 2018, care îi susține să reușească pe plan amoros și profesional.

Steaua generalului le conferă putere socială, le asigură o poziție socială privilegiată. Posibil să atragă un nou job, însă vor câștiga o bună reputație doar dacă vor pune interesele celorlalți mai presus de cele proprii.
Pe plan financiar apare steaua Moneda de aur, care atrage mai mulți bani, dar și mai multe responsabilități. Depinde de acești nativi cum vor reuși să iasă din zona de confort pentru a face schimbări pozitive în viață.

Mistreț

Casa zodiei este străbătută de energia victoriilor, steaua 1. Posibil ca în acest an să fie preocupați să-și satisfacă dorințe mai vechi ce țin de planul financiar. Soarele este o stea care îi ajută să-și îmbunătățească karma pe termen lung. Li se cere ajutorul, și tocmai generozitatea este cheia succesului în acest an.

Posibil ca din cauza stelei de Singurătate să se simtă singuri, defavorizați, însă acesta nu este un motiv bun pentru a se izola de cei din anturaj. Dimpotrivă, ar fi bine să profite de Steaua fericirii pentru a se face remarcați. Au un an bun pentru oficializarea relației, copii. Cei singuri vor avea șanse mari de a găsi persoana potrivită pentru o relație de lungă durată.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,21  33
VOTURI
6133
4.21
SHARE
SUBIECTE SIMILARE: BANI DRAGOSTE KARMA
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-20%
Calendar 1 an
5 VOTURI
4800 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.