4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018

4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018
Energiile stelelor zburătoare pot avea efecte negative asupra zodiilor chinezești. Ziua de 4 Februarie vine cu energii negative, fiind guvernată de steaua

zburătoare 5. Energia dezastrelor va influența negativ unii nativi din zodiacul chinezesc. Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive.Începând cu 4 februarie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul în carieră.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud-vest: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Kuan Yin.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate, infidelitate. Îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai familiilor. Remedii pentru sectorul de Est: amuleta cu nod mistic chinezesc, obiecte de culoare roșie (9 sfere din cristal, 3 pernuțe, vază), Buddha vesel în haine roșii.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul de bani. Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Remedii pentru sectorul de centru: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe nativii din zodia Cosoș și pe fiicele mici ale familiilor. Remedii pentru sectorul de Vest: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albaștri, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă, sferă din lapis.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.