4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018

29.IANUARIE.2018
4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în FEBRUARIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:fengshui.com.au

Energiile stelelor zburătoare pot avea efecte negative asupra zodiilor chinezești. Ziua de 4 Februarie vine cu energii negative, fiind guvernată de steaua

zburătoare 5. Energia dezastrelor va influența negativ unii nativi din zodiacul chinezesc. Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive.Începând cu 4 februarie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul în carieră.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud-vest: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Kuan Yin.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate, infidelitate. Îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai familiilor. Remedii pentru sectorul de Est: amuleta cu nod mistic chinezesc, obiecte de culoare roșie (9 sfere din cristal, 3 pernuțe, vază), Buddha vesel în haine roșii.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul de bani. Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Remedii pentru sectorul de centru: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe nativii din zodia Cosoș și pe fiicele mici ale familiilor. Remedii pentru sectorul de Vest: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albaștri, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă, sferă din lapis.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.