Transport gratuit peste 199 lei

AMENAJĂRI DORMITOARE în stilul Feng Shui al fiecărui cuplu

AMENAJĂRI DORMITOARE în stilul Feng Shui al fiecărui cuplu

Un dormitor cu un Feng Shui bun aduce o relație reușită, cu împliniri și realizarea planurilor partenerilor. Numărul KUA indică direcțiile feng shui

favorabile și nefavorabile, adică direcția de dormit. Amenajarea armonioasă a dormitorului aduce fidelitate și stabilitate relației de cuplu. Dormitorul matrimonial ocupă un loc important în practica Feng Shui. Dormitorul este considerat încăperea cel mai des folosită pentru dormit de către cei doi parteneri. Din punct de vedere Feng Shui, dormitorul este locația care influențează evenimentele din viața cuplului.

DE INTERES: Numărul KUA te ajută să ai succes, să te ferești de ghinion și este considerat cifra ta norocoasă

În această încăpere petreceți între 6-8 ore zilnic și vă regenerați energiile corpului.

Pentru încăperea pe care o folosiți ca dormitor există diverse moduri de așezare a patului, la perete. Reușita, starea de sănătate, norocul în relație sunt dependente de energiile pe care le atrageți în timpul somnului și toate acestea au legătură cu modul în care așezați patul și mobila în dormitor.

Amplasarea patului în dormitor și regulile de poziționare a mobilei sunt ușor de aplicat și cu rezultate imediate. Practica Feng Shui demonstrează că aceste rezultate apar după 3 luni, uneori și mai rapid, dacă sunt respectate și aplicate corect principiile Feng Shui.

Acum este ușor să identifici care este direcția de dormit a partenerilor din relația de cuplu folosind unicul instrument din România pentru Feng Shui Dormitor.

Viziteaza magazinul online