Transport gratuit peste 199 lei

Ghinionul se ține scai de tine dacă ești în aceste zodii

Ghinionul se ține scai de tine dacă ești în aceste zodii

Te regăsești și tu printre ele sau cunoști pe cineva așa?. Orice ai face, pare că vine și momentul în care nu reușești să duci la bun sfârșit ceea ce

ți-ai propus. Parcă cineva stă tot timpul lângă tine și îți pune piedică și uneori tocmai atunci când erai atât de aproape de linia de finish. Asta se poate întâmpla din cauza zodiei în care te-ai născut, încărcate cu o doză mare de karmă negativă. În acest caz, cel mai important este să înțelegi de ce te urmărește ghinionul și să înveți lecția pe care încearcă să ți-o dea Universul.

Pentru Gemeni nimic nu merge bine și asta de cele mai multe ori din cauză că are tendința de a gândi negativ. Extrem de rar vei vedea un nativ Gemeni că este cu adevărat optimist în legătură cu ceva. Este pesimist, sceptic uneori, ceea ce îl face să își găsească greu pe cineva în care să aibă încredere și pe care să se bazeze. Trebuie să învețe să se iubească și să descopere și gândurile pozitiv.

Nativul Vărsător este foarte inteligent și încăpăţânat, dar se face greu înțeles de ceilalți, iar ideile sale sunt prea avangardiste pentru majoritatea celor din jurul său. Astfel, ajunge greu să aibă prieteni adevărați și ideile sale inovative nu sunt acceptate și puse în practică. Oamenii îl consideră un ciudat pentru că este diferit de ei și se comportă în consecință. Trebuie să învețe să se accepte și să aibă încredere în forțele proprii și în puterea ideilor sale de schimbare a lumii în bine.

La cât de mult muncește Capricornul în orice domeniu al vieții sale, ar trebui să fie cel mai realizat și fericit nativ al zodiacului. Din păcate, Universul nu este de acord și intervine când este la un pas de a realiza țelul pe care și l-a propus. Ar fi bine să învețe să se și relaxeze, să se bucure de o vacanță în natură, fără a-și lua și serviciul cu el.

Viziteaza magazinul online