Ghinionul se ține scai de tine dacă ești în aceste zodii

04.IANUARIE.2019
Ghinionul se ține scai de tine dacă ești în aceste zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Te regăsești și tu printre ele sau cunoști pe cineva așa?. Orice ai face, pare că vine și momentul în care nu reușești să duci la bun sfârșit ceea ce

ți-ai propus. Parcă cineva stă tot timpul lângă tine și îți pune piedică și uneori tocmai atunci când erai atât de aproape de linia de finish. Asta se poate întâmpla din cauza zodiei în care te-ai născut, încărcate cu o doză mare de karmă negativă. În acest caz, cel mai important este să înțelegi de ce te urmărește ghinionul și să înveți lecția pe care încearcă să ți-o dea Universul.

Pentru Gemeni nimic nu merge bine și asta de cele mai multe ori din cauză că are tendința de a gândi negativ. Extrem de rar vei vedea un nativ Gemeni că este cu adevărat optimist în legătură cu ceva. Este pesimist, sceptic uneori, ceea ce îl face să își găsească greu pe cineva în care să aibă încredere și pe care să se bazeze. Trebuie să învețe să se iubească și să descopere și gândurile pozitiv.

Loading...

Nativul Vărsător este foarte inteligent și încăpăţânat, dar se face greu înțeles de ceilalți, iar ideile sale sunt prea avangardiste pentru majoritatea celor din jurul său. Astfel, ajunge greu să aibă prieteni adevărați și ideile sale inovative nu sunt acceptate și puse în practică. Oamenii îl consideră un ciudat pentru că este diferit de ei și se comportă în consecință. Trebuie să învețe să se accepte și să aibă încredere în forțele proprii și în puterea ideilor sale de schimbare a lumii în bine.

La cât de mult muncește Capricornul în orice domeniu al vieții sale, ar trebui să fie cel mai realizat și fericit nativ al zodiacului. Din păcate, Universul nu este de acord și intervine când este la un pas de a realiza țelul pe care și l-a propus. Ar fi bine să învețe să se și relaxeze, să se bucure de o vacanță în natură, fără a-și lua și serviciul cu el.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.