Transport gratuit peste 199 lei

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Aer

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Aer

Cum crezi că trebuie să fie femeia perfectă pentru bărbații din zodiile de Aer?. Timidă sau îndrăzneață, puternică sau elegantă și feminină? Atenția

bărbaților din zodia Gemeni este rareori atrasă de femei care nu sunt tocmai frumoase. Nu au o problemă în a flirta cu absolut orice femeie cu care intră în contact, dar cel mai probabil relații de cuplu pe termen lung vor avea doar cu cele care arată foarte bine. Este extrem de important pentru orice nativ din Gemeni ca partenera lui să țină pasul cu schimbările sale de dispoziție.

Partenera unui Gemeni trebuie să fie un adevărat cameleon – acum să aibă inocența unui copil, pentru ca o clipă mai târziu să fie demnă de Moulin Rouge. De asemenea, are nevoie de o femeie vorbăreață și foarte veselă.

Nativul Balanţă, în schimb, pune mai mult accentul pe personalitatea potențialei sale partenere decât pe aspectul său fizic. Nu ar face niciun compromis în acest sens. Este atras în special de femeile boeme, cu o cultură generală bine pusă la punct, care apreciază arta, adoră să meargă la teatru, operă, balet, spectacole ale filarmonicii și este nelipsită de la vernisaje. Bineînțeles, trebuie să fie inteligentă și să aibă bun gust la vestimentație.

Bărbatul Vărsător are o creativitate greu de stăpânit și are nevoie de o femeie care să îi poată asculta toate ideile nebunatice. Este important ca partenera să îi spună deschis părerea despre ideile sale, acceptă chiar și critici, dacă sunt constructive. Adoră femeile inteligente, culte, care pot vorbi câte-n lună și-n stele. În ceea ce privește aspectul fizic, femeia de lângă un nativ Vărsător trebuie să știe să își pună în valoare feminitatea.

Viziteaza magazinul online