Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Aer

28.IANUARIE.2019
Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Aer

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cum crezi că trebuie să fie femeia perfectă pentru bărbații din zodiile de Aer?. Timidă sau îndrăzneață, puternică sau elegantă și feminină? Atenția

bărbaților din zodia Gemeni este rareori atrasă de femei care nu sunt tocmai frumoase. Nu au o problemă în a flirta cu absolut orice femeie cu care intră în contact, dar cel mai probabil relații de cuplu pe termen lung vor avea doar cu cele care arată foarte bine. Este extrem de important pentru orice nativ din Gemeni ca partenera lui să țină pasul cu schimbările sale de dispoziție.

Partenera unui Gemeni trebuie să fie un adevărat cameleon – acum să aibă inocența unui copil, pentru ca o clipă mai târziu să fie demnă de Moulin Rouge. De asemenea, are nevoie de o femeie vorbăreață și foarte veselă.

Loading...

Nativul Balanţă, în schimb, pune mai mult accentul pe personalitatea potențialei sale partenere decât pe aspectul său fizic. Nu ar face niciun compromis în acest sens. Este atras în special de femeile boeme, cu o cultură generală bine pusă la punct, care apreciază arta, adoră să meargă la teatru, operă, balet, spectacole ale filarmonicii și este nelipsită de la vernisaje. Bineînțeles, trebuie să fie inteligentă și să aibă bun gust la vestimentație.  

Bărbatul Vărsător are o creativitate greu de stăpânit și are nevoie de o femeie care să îi poată asculta toate ideile nebunatice. Este important ca partenera să îi spună deschis părerea despre ideile sale, acceptă chiar și critici, dacă sunt constructive. Adoră femeile inteligente, culte, care pot vorbi câte-n lună și-n stele. În ceea ce privește aspectul fizic, femeia de lângă un nativ Vărsător trebuie să știe să își pună în valoare feminitatea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.