Transport gratuit peste 199 lei

Cât de bine cunoști zodiile? Mituri demontate despre semnele de Aer

Cât de bine cunoști zodiile? Mituri demontate despre semnele de Aer

„Este mai ușor să dezintegrezi un atom decât o prejudecată”, după cum glumea Albert Einstein. Iată care sunt argumentele pentru zodiile de Aer.

Mulți cred despre nativii Gemeni că ar fi superficiali, pentru că nu se implică emoțional în relații, sunt destul de reci, duali și teatrali, fac mereu glume, ca și cum nu ar lua viața în serios și pentru că au obiceiul de a nu vorbi deschis despre intențiile pe care le au, chiar dacă sunt comunicatori desăvârșiți.

Dacă e să fim sinceri, Gemenii pot fi adevărate exemple de profunzime, seriozitate și constanță, iar asta se întâmplă doar dacă sunt într-adevăr interesați de cineva sau ceva.

Afla mai multe despre zodia Gemeni

Există credința că Balanțele ar fi o întruchipare a echilibrului, mai ales dacă ne luăm după nume și reprezentare (ce altceva, dacă nu o balanță). Într-adevăr, în general Balanțele sunt oneste, elegante, blânde, stăpânesc arta diplomației și încearcă să creeze armonie în jurul lor.

Asta nu înseamnă cu nu au și momente în care calcă strâmb și cad pradă orgoliului sau devin indecise, impulsive. Sunt oameni, totuși.

Afla mai multe despre zodia Balanta

Se spune despre Vărsători că ar fi extravaganți, pentru că întotdeauna ideile lor par a veni din alte timpuri, încearcă mereu ce e nou, sunt creativi, nonconformiști, originali, rebeli și greu de înțeles de cei din jur.

În același timp, nu trebuie să uităm că nu au obiceiul de a-și auma riscuri sau de a-și încălca pricipiile.

Afla mai multe despre zodia Varsator

Viziteaza magazinul online