Cum să ai noroc la bani în 2018 cu 3 remedii feng shui pentru birou

14.IANUARIE.2018
Cum să ai noroc la bani în 2018 cu 3 remedii feng shui pentru birou

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:shopredlotus.com

Plasate în locuri speciale din spațiul locuibil sau de la muncă, remediile pot atrage prosperitate în viață. Remediile feng shui sunt obiecte simbolice care

neutralizează energia negativă. Remediile feng shui au un câmp energetic puternic, pot schimba energia locurilor unde sunt puse. Dragonul, cel mai puternic remediu Feng Shui, atrage succes, noroc în carieră, o bună reputație și statut social înalt, mai ales dacă este așezat lângă o fântână arteziană sau acvariu. În anul 2018, se poate ține în Sud-Estul livingului, biroului, spațiului comercial.

DE INTERES: Articole interesante despre Feng Shui

Broasca cu 3 picioare și monedă în gură sau Chan Chu stimulează energia pozitivă care atrage bani, noroc în afaceri, succes financiar și protejează de furturi, pierderi.

Se așază pe jos, pe o bancnotă de valoare, sub mobilier, având grijă să nu stea cu gura spre ușă, pentru a nu pierde bani. În 2018, se poate folosi în Sud-Vest, Sud-Est, Nord-Est, Nord-Vest, în living, birou, spații comerciale.

Vasul prosperității, emblema bogăției, este conceput special pentru a îmbunătăți succesul financiar. Prezența vasului acasă sau în clădiri de afaceri poate spori norocul în tranzacții, carieră, la loto, pariuri.

Se așază în dormitor, sub pat; în living, pe o măsuță, într-un colț bine luminat; sub birou, lângă seif.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.