Previziuni feng shui noiembrie 2017. Stele zburătoare pe zodii chinezești

06.NOIEMBRIE.2017
Previziuni feng shui noiembrie 2017. Stele zburătoare pe zodii chinezești

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:powerofpositivity.com

Ce schimbări apar pentru toate zodiile chinezești în perioada 7 noiembrie - 6 decembrie 2017. Începând cu ziua de 7 noiembrie, steaua zburătoare 8 devine

numărul guvernant lunar al pătratului Lo Shu. Steaua zburătoare 8 aduce o serie de schimbări pentru toate zodiile chinezești. Șobolan. Steaua 4, a romantismului, se combină cu steaua 6, a norocului divin, de aceea este posibil să fiți mai romantici decât de obicei. Veți observa trezirea dorinței de a vă îndeplini unele fantezii afective, poate chiar în afara relației, însă nu exagerați, pentru a nu da motive de gelozie.

DE INTERES: Horoscop 2018 pentru toate zodiile

Bivol. Steaua 2, a bolilor, face aspect nefavorabil cu steaua 4, a infidelității, de aceea sunt posibile unele probleme de sănătate la nivel renal, reproducător și digestiv. Pe plan amoros, vitalitatea scăzută va duce la scăderea performanțelor afective, dar nu vă faceți griji, totul se va remedia luna viitoare.

Loading...

Tigru. Steaua 2, a bolilor, poate crea probleme la nivelul ficatului, a articulațiilor. Pentru a vă menține sănătatea, evitați excesul de grăsimi și nu consumați alimente și băuturi reci. Se recomandă prudență pe plan afectiv, sunt posibile trădări din dragoste, care vă pot aduce multă suferință.

Iepure. Beneficiați de un influx astral excelent, steaua 8, a banilor, face aspect favorabil cu steaua 6, a norocului ceresc, ceea ce predispune la reușite pe plan financiar. Un ajutor neașteptat de la persoane de sex masculin va face ca ghinionul să dispară și obiectivele să fie îndeplinite cu ușurință.

Dragon. În această lună, efectele negative ale stelei 7, a accidentelor, sunt amplificate de steaua 9. Pentru a nu mări riscul de injurii la nivelul abdomenului, încercați să vă temperați instinctele agresive, evitați călătoriile lungi cu mașina și sub nicio formă nu călcați până la sol pedala de accelerație.

Șarpe. Apele vor fi mai tulburi în casa voastră zodiacală, unde steaua 7, a furturilor, vă poate pune probleme pe plan financiar. Pe cât posibil, evitați investițiile în afaceri riscante, mai bine vă continuați proiectele deja începute și vă relaxați mai des împreună cu cei dragi.

Cal. Steaua 3, a certurilor, vine să pună jar pe foc peste steaua 5, a ghinionului. Se recomandă să faceți efortul de a vă ține sub control nervozitatea, să nu reacționați la primul impuls și să nu faceți glume proaste, deoarece acestea vor părea calomnii pentru care există riscul să ajungeți la tribunal.

Capră. Din nefericire, steaua 5, a ghinionului, vă poate crea unele probleme pe plan sentimental, iar stresul acumulat vă poate afecta sistemul digestiv. Este posibil să deveniți în mod intuitiv mai zgârciți cu banii, însă acest lucru are acum o conotație pozitivă, deoarece vă ferește de pierderi financiare.

Maimuță. Steaua 5, a ghinionului, face aspect nefavorabil cu steaua 7, a furturilor. Nu faceți noi investiții, pentru a nu suferi pierderi de timp și bani. Pentru a vă menține vitalitatea la cote maxime, se recomandă să evitați efortul fizic exagerat, să vă relaxați la spa sau să vă plimbați lângă întinderi de apă.

Cocoș. Se prefigurează o lună favorabilă, datorită prezenței stelei 1, a victoriilor. Chiar dacă pe fundal se va păstra o stare accentuată de impulsivitate, este posibil ca tocmai aceasta să vă ajute să vă creșteți stima de sine și să vă lansați cu entuziasm în acțiuni productive pe plan profesional.

Câine. Se pare că unele probleme de sănătate se pot accentua din pricina prezenței stelei 9, a multiplicării efectelor. Se recomandă să nu faceți excese alimentare, deoarece riscul de îngrășare este maxim. Pentru a vă menține echilibrul, faceți plimbări în aer liber sau apelați la acupunctură.

Mistreț. Apare tendința de a vă face rău cu bună știință. În afară de steaua bolilor, sunteți și ținta unui influx astral negativ din partea zodiei Mistreț, care guvernează în această lună. Sunt posibile probleme din pricina alcoolului, risc crescut de infidelitate cu preluarea unor boli cu transmitere amoroasă.

DE INTERES: Ce ne așteaptă în anul 2018?
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.