Venus retrograd pentru PEȘTI activează dorința de revoltă, dependențele și problemele cu legea

27.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd pentru PEȘTI activează dorința de revoltă, dependențele și problemele cu legea
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: daciccool.ro
Posibilitatea de a rupe unele legături ce nu sunt benefice, acestea în special vizează străinătatea. Nativii Pești vor avea parte de retrogradarea planetei

Venus, din 5 Octombrie, pe casa credințelor, legăturii cu străinătatea, examenelor, facultăților etc. O mare parte dintre acești nativi se vor vedea în imposibilitatea de a duce până la sfârșit un proiect la care au lucrat în ultimul an, de fapt acum conștientizați ce este mai bine de făcut pentru voi, deoarece o să vă puneți pe primul plan.

Dorința de revoltă va pleca de la un bilanț financiar, o să simțiți că ați muncit pe degeaba. Chiar dacă efortul din punct de vedere fizic, moral, energetic, se resimte pe partea monetară, progresul nu se observă, drept pentru care o să căutați până pe data de 15 Noiembrie 2018 noi metode de pe urma cărora să câștigați în următorii 12 ani.

Loading...

Micul benefic aflat în retrogradare oferă posibilitatea de a rupe unele legături ce nu sunt benefice, acestea în special vizează străinătatea.

Vor mai fi nativi care vor conștientiza că este nevoie să urmeze unele cursuri de perfecționare pentru a avansa sau pentru a-și dezvolta un talent.

Brusc realizați că pierdeți timpul în situațiile în care sunteți prinși și că dețineți alte talente pe care nu le utilizați, de pe urma cărora ați putea avea mai mult de câștigat.

Din data de 1 Noiembrie 2018 Venus revine în Balanță și activează casa a VIII-a, a spiritualității, acest surplus energetic amplifică stări de revoltă activate de Marte în casa a XII-a încă din luna Aprilie, drept pentru care o să simțiți că este nevoie de o revoluție interioară, pentru a ajunge să vă bucurați de prosperitate.

Atenție în această perioadă și la dependențe sau la problemele cu legea, deoarece se poate ajunge și la situații și mai complicate decât experimentați acum.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,57  7
VOTURI
5993
4.57
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.