Venus retrograd 2018 pentru BALANȚĂ: vă veți simți încorsetați de unele situații

26.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd 2018 pentru BALANȚĂ: vă veți simți încorsetați de unele situații

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:s-i.huffpost.com

Probleme de ordin bănesc, încercați să ocoliți obstacolele ce vor veni acum în viața voastră. Venus, guvernatoarea voastră, în mers aparent retrograd prin

casa banilor declanșează unele blcaje, vă veți simți încorsetați de unele situații de la locul de muncă. Este un timp în care relațiile profesionale se pot rupe, totul poate pleca de la descoperirea unui complot ce a fost creat împotriva voastră.

Balanțele vor simți nevoia să cheltuie mai mult, să se distreze, să iasă în evidență prin statutul social. Toate acestea vor aduce prejudicii situației materiale, care poate pune la încercare relația de cuplu.

Partenerul vă va comunica că este cazul să vă implicați mai mult în relație, să vă asumați unele responsabilități față de casă sau familie. Dacă la mijloc este vorba de un proiect la comun, muncă în echipă, atunci lucrurile se pot complica, ajungând la mijlocul lunii Noiembrie la unele amenințări cu despărțirea.

Pe acest tranzit cuprins între 5 Octombrie-1 Noiembrie 2018 vă recomandăm să nu înstrăinați bunuri, să nu împrumutați pe nimeni cu bani, întrucât aceste gesturi nu vor fi apreciate, cel mai probabil niciodată nu veți mai intra în posesia a ceea ce vă aparține.

După 1 Noiembrie Venus revine la voi în semn și vă arată cine vă este alături și cine doar profită de voi.
Posibil ca în această perioadă să vă confruntați cu probleme de ordin bănesc, să ajungeți în situația în care să cereți voi un împrumut pentru a trece peste această perioadă grea.

Toamna lui 2018, după cum veți vedea, va fi una plină de învățăminte, o să vă ofere posibilitatea să învățați unele lecții referitoare la încrederea în ceilalți. Rezultatul final va fi unul extrem de bun, deoarece o să începeți să activați pe cont propriu, fără a mai depinde de altcineva.

Energia lui Venus prin această casa poate scoate în evidență caracterul vostru dur, direct, gelos, orgolios etc. Vă recomandăm să trăiți totul la maximum, să nu încercați să ocoliți aceste obstacole ce vor veni acum în viața voastră, deoarece o să acumulați mai multă frustrare.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.