#reclama0#

Multă energie psihică și surprize sentimentale pentru SĂGETĂTOR, generate de Venus retrograd

#reclama10#
27.SEPTEMBRIE.2018
Multă energie psihică și surprize sentimentale pentru SĂGETĂTOR, generate de Venus retrograd

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:post-phinf.pstatic.net

Stabilirea unor noi principii de viață, simțiți că sunteți expuși unor situații limită. Venus în mers aparent retrograd prin casa a XII-a aduce multă
#reclama1#

energie psihică, putere de concentrare, dar și confuzie, deoarece nu o să reușiți să înțelegeți ce își dorește cel de lângă voi, în contextul în care voi îi oferiți totul. O să căutați răspuns la întrebarea: Ce mă face pe mine fericit? O să simțiți nevoia de a vă izola de ceilalți pentru a crea o legătură mai bună cu divinitatea, este un timp al apropierii lui Dumnezeu, amplificarea vieții spirituale.

Mulți nativi Săgetător pe finele anului 2018 vor reuși să își stabilitească noi principii de viață. Pentru cei mai norocoși, totul poate veni prin revelație, vise premonitorii.

#reclama7#

Începând cu data de 5 Octombrie 2018, opoziția Venus retrograd Uranus retrograd scoate la suprafață pentru cei ce au unele simptome atipice stării de bine, probleme de sănătate. Acestea pot viza sistemul circulator, imunitar, ginecologic.

Până pe 15 Noiembrie, pe ultima 100 de metri cu Jupiter, guvernatorul vostru, în semnul Scorpion, o să simțiți că sunteți expuși unor situații limită, de fapt marele benefic testează capacitățile voastre de a funcționa în stres, deoarece urmează un an de acum în care vă va oferi constant noi idei, proiecte, reușite, de aceea acum trebuie să conștientizați că nu trebuie să depindeți de nimeni ca să fiți fericiți.

#reclama3#

Cei care au activități pe partea de spiritualitate, de creativitate, vor fi foarte bine avantajați, întrucât vor avea parte de inspirație, de revelații.

După 1 Noiembrie 2018, Venus revine din mișcarea de retrogradare în semnul Balanță până pe 15 Noiembrie și vă arată cine vă susține cu adevărat și cine profită de experiența, credibilitatea și bunătatea pe care o manifestați.

Mulți nativi Săgetător vor încasa o lovitură sub centură, întrucât vor constata că persoanele în care au avut încredere acum se dovedesc pe interes și îi lasă pe cont propriu. Este și un lucru bun în toate acestea, o să vă maturizați, nu o să mai așteptați ca ceilalți să vă ajute.

#reclama11#

Dacă aveți secrete față de partener, rude, anturaj, Universul va face posibil ca până pe 15 Noiembrie totul să iasă la suprafață, doar pentru a vă face să recunoașteți un adevăr, să vă asumați responsabilitatea.
Sunt destule elemente complexe ce se pot dezvolta pe partea emoțională: iubiri secrete, iubiri trecute care acum revin în viața voastră, copii nedoriți etc.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.