Multă energie psihică și surprize sentimentale pentru SĂGETĂTOR, generate de Venus retrograd

27.SEPTEMBRIE.2018
Multă energie psihică și surprize sentimentale pentru SĂGETĂTOR, generate de Venus retrograd
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: post-phinf.pstatic.net
Stabilirea unor noi principii de viață, simțiți că sunteți expuși unor situații limită. Venus în mers aparent retrograd prin casa a XII-a aduce multă

energie psihică, putere de concentrare, dar și confuzie, deoarece nu o să reușiți să înțelegeți ce își dorește cel de lângă voi, în contextul în care voi îi oferiți totul. O să căutați răspuns la întrebarea: Ce mă face pe mine fericit? O să simțiți nevoia de a vă izola de ceilalți pentru a crea o legătură mai bună cu divinitatea, este un timp al apropierii lui Dumnezeu, amplificarea vieții spirituale.

Mulți nativi Săgetător pe finele anului 2018 vor reuși să își stabilitească noi principii de viață. Pentru cei mai norocoși, totul poate veni prin revelație, vise premonitorii.

Loading...

Începând cu data de 5 Octombrie 2018, opoziția Venus retrograd Uranus retrograd scoate la suprafață pentru cei ce au unele simptome atipice stării de bine, probleme de sănătate. Acestea pot viza sistemul circulator, imunitar, ginecologic.

Până pe 15 Noiembrie, pe ultima 100 de metri cu Jupiter, guvernatorul vostru, în semnul Scorpion, o să simțiți că sunteți expuși unor situații limită, de fapt marele benefic testează capacitățile voastre de a funcționa în stres, deoarece urmează un an de acum în care vă va oferi constant noi idei, proiecte, reușite, de aceea acum trebuie să conștientizați că nu trebuie să depindeți de nimeni ca să fiți fericiți.

Cei care au activități pe partea de spiritualitate, de creativitate, vor fi foarte bine avantajați, întrucât vor avea parte de inspirație, de revelații.

După 1 Noiembrie 2018, Venus revine din mișcarea de retrogradare în semnul Balanță până pe 15 Noiembrie și vă arată cine vă susține cu adevărat și cine profită de experiența, credibilitatea și bunătatea pe care o manifestați.

Mulți nativi Săgetător vor încasa o lovitură sub centură, întrucât vor constata că persoanele în care au avut încredere acum se dovedesc pe interes și îi lasă pe cont propriu. Este și un lucru bun în toate acestea, o să vă maturizați, nu o să mai așteptați ca ceilalți să vă ajute.

Dacă aveți secrete față de partener, rude, anturaj, Universul va face posibil ca până pe 15 Noiembrie totul să iasă la suprafață, doar pentru a vă face să recunoașteți un adevăr, să vă asumați responsabilitatea.
Sunt destule elemente complexe ce se pot dezvolta pe partea emoțională: iubiri secrete, iubiri trecute care acum revin în viața voastră, copii nedoriți etc.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Numărul 5 este considerat special și un simbol al norocului în știința Feng Shui. În
Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.