Calendar Mai 2019. Fiți cu ochii în patru, se anunță zile negre

29.APRILIE.2019
Calendar Mai 2019. Fiți cu ochii în patru, se anunță zile negre

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Descoperă ce trebuie să faci pentru a dizolva energia negativă în zilele cu ghinion din luna Mai 2019.Cu toții trecem la un moment dat prin momente grele, sau

treburile, planurile nu ne ies așa cum ne-am dori. Știați că eșecul se poate datora poziției pe care astrele o au pe cer?

Din acest motiv, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele cu ghinion din calendar. Zilele cu ghinion din calendar sunt acele zile în care energia negativă se află la cote maxime. Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție sporită în aceste zile.

Se recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 6 Mai – 5 Iunie 2019:

14 și 26 Mai

Acestea sunt zilele cele mai rele din luna Mai, situațiile vor fi instabile, de aceea ar fi bine să facem tot posibilul pentru a amâna un interviu, deschiderea unei afaceri, cumpărarea unei locuințe noi, intervenții chirurgicale. Astrele predispun la confuzie, depresie, suferință, iar pentru a scăpa de starea interioară de indispoziție, ar fi bine să ne orientăm spre activități recreative.

Pe partea sentimentală, sunt de evitat cererile în căsătorie, pentru a se evita eșecul în mariaj. De asemenea, nunțile care se vor face în aceste zile nu vor avea rezultatul dorit, fie invitații nu se vor simți bine, fie darurile de nuntă vor fi sub așteptări etc.

La nivel psihic, nu este exclus ca acum să fim tentați să dăm curs unui viciu, doar pentru a demonstra că putem, însă ar fi mai bine să adoptăm o atitudine pozitivă și să nu ne creăm un obicei nepotrivit, pe care mai târziu să-l regretăm.
Totul va putea fi pus pe seama formării aspectului de Ciocnire dublă Șarpe-Mistreț.

11 și 23 Mai, 4 Iunie

Astrologul ZODIACOOL ne informează în cele ce urmează despre efectele negative ale formării aspectului de Pedeapsă/Distrugere Șarpe-Maimuță.

În zilele menționate mai sus semnalul se alarmă vizează în primul rând planul emoțional și psihic. Evenimentele se vor derula într-un mod surprinzător, ceea ce părea bun la prima vedere, se va dovedi în final a fi dezastruos. Stresul va atinge cote maxime, nu vom ști pe cine ne putem baza și pe cine nu, de aceea deciziile pe care le vom lua se vor clădi pe o fundație slabă.

Bine ar fi să încercăm să ne ascultăm cât mai mult intuiția, și să acționăm în conformitate cu propriul sistem de valori. În acest fel vom evita regretele ulterioare.

Sănătatea ne poate fi amenințată de boli acute, spre exemplu ne trezim dintr-o dată cu o răceală acută sau cu o criză de stomac, desigur aceste stări de boală pot fi și auto-induse, de aceea ar fi bine să nu ne plângem de milă, să încercăm să dăm dovadă de mai multă încredere în sine.

Pe partea profesională, vom fi mai debusolați, ca urmare nu vom reuși să ne facem treaba, vom amâna unele sarcini pe zilele următoare, însă ar fi bine să ne focalizăm pe treburile de rutină și să nu exagerăm cu toanele, pentru a nu atrage sancțiuni la salariu.

5, 17 și 29 Mai

Acestea sunt zile în care energia negativă ne-ar putea afecta puterea de concentrare. Atenționările vizează călătoriile, se pot înregistra evenimente neașteptate în urma cărora să se ajungă la spital.

La nivel emoțional vom avea impresia că nimeni nu este de partea noastră, ba mai mult, vom fi tentați să credem că cei din jur ne vor cu bună știință răul. Totuși ar fi bine să nu exagerăm cu bănuielile, în zilele următoare vom vedea că totul a fost doar o iluzie.

Desigur, pe un teren așa de instabil ar fi bine să nu luăm decizii importante, însă putem să ne orientăm atenția spre activități de rutină, care nu implică risc major.

Dacă avem de rezolvat treburi la instituții publice, ar fi bine să le amânăm, pentru că pot apărea erori în acte, documente, ceea ce va presupune să reluăm acele demersuri și vom constata că graba, încăpățânarea ne va costa timp și bani.

Aceste manifestări se vor datora formării aspectului de pedeapsă Șarpe-Tigru.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.