E scris în zodie să fim împreună? Gradul de compatibilitate după data nașterii

20.MARTIE.2018
E scris în zodie să fim împreună? Gradul de compatibilitate după data nașterii
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: pbs.twimg.com
Șansele de fericire în relaţia de cuplu poate fi estimată în inimioare de la 1 la 5. Compatibilitatea zodiacală este considerată a fi secretul unei relații

reușite, fie ea de prietenie sau amoroasă. În funcție de data nașterii ale partenerilor, gradul de compatibilitate poate fi diferit, însă aflarea lui reprezintă un ajutor de nădejde într-o relație, fie ea de dragoste, fie profesională.

Dacă ne aflăm de ceva timp într-o relație și totuși nu suntem cu inima împăcată sau dacă apar tot mai des probleme, iar gândul că nu suntem compatibili cu partenerul pune tot mai mult stăpânire pe noi, nedumerirea poate dispărea cu ajutorul unui calcul de compatibilitate, oferit gratuit de ZODIACOOL.
Este suficient să introducem datele de naștere ale partenerilor, pentru a afla atât compatibilitatea în zodiacul european, cât și în zodiacul chinezesc.

Există o serie de trăsături de caracter care ne sunt imprimate încă de la naștere și pe care le deținem, într-o măsură mai mare sau mai mică, pentru toată viața. Pornind de la aceste caracteristici, specifice nativilor fiecărei zodii în parte, se pot face predicții asupra compatibilității anumitor semne zodiacale.

Ce trebuie să știm însă înainte de a realiza acest calcul este faptul cu nu există zodii incompatibile, ci zodii mai mult sau mai puțin compatibile. Astfel, în urma rezultatului generat, pe lângă gradul de compatibilitate, primim sfaturi și sugestii care vor contribui la îmbunătățirea relației în cazul unul compatibilități slabe, prin conștientizarea anumitor aspecte de către parteneri și remedierea acestora.

Loading...

DE INTERES: Zodiac European pentru toate zodiile

O conviețuire armonioasă poate exista întotdeauna, dar uneori aceasta se realizează foarte ușor și alteori mai greu sau chiar cu mari eforturi. Poate partenerii nu realizează cu ce greșesc, poate nu sunt conștienți de lucrurile care îl supără pe celălalt, iar acest calcul tocmai asta face. Ne ”deschide” ochii, oferindu-ne posibilitatea să remediem lucrurile.

Cum îi este recomandat acest calcul? În special relațiilor de cuplu de durată care se luptă cu probleme, pentru a afla în ce măsură partenerii își pot armoniza caracteristicile proprii, astfel încât să poată menține și dezvolta o relație durabilă, dar și persoanelor care se află la început de drum și își doresc să facă mai ușor drumul aproprierii de partener. Să nu uităm însă, dacă ținem cu adevărat la celălalt, totul e posibil!

În continuare, calcul rapid de compatibilitate în funcție de data nașterii.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,02  44
VOTURI
9126
4.02
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 1 și ești sociabil,
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.