De ce tot mai multe relații se destramă după mai puțin de un an?

Astrologie AUTOR: Delia Elena

Ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm sau de persoane care să ne manipuleze. Vom fi nemulțumiți?

Încă din copilărie suntem învățați să socializăm, simțim nevoia de a comunica celorlalți sentimente, trăiri, stări interioare pe care le experimentăm.

 

DE INTERES: Calcul rapid de compatibilitate între 2 persoane

Însă de cele mai multe ori nu putem să redăm fidel ceea ce conștientizăm, întrucât interlocutorul nu a trăit aceeași experiență, iar pentru a nu dezamăgi alegem să spunem ceea ce simțim doar pe jumătate.

Oameni pe care îi dominăm și oameni care ne domină – relații toxice

În viața de zi cu zi ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm (dacă ne place să conducem) sau din contra, căutăm acele persoane care să ne manipuleze și să profite de energia noastră (în cazul când alegi să fugi de responsabilitatea de a lua decizii). În ambele cazuri vom ajunge în final la un proces de nemulțumire, întrucât vom căuta oameni la fel ca noi. Cel mai bine se poate evidenția ceea ce afirm în sfera relațiilor sentimentale.

Primele 6-8 luni de relație, sub influența endorfinelor

Deși inițial, în momentul începerii unei relații, considerăm că acel partener este tot ceea ce ne-am dorit de la viață, pe parcurs vedem că lucrurile nu stau așa. Este drept că în primele 6-8 luni de zile nu suntem foarte raționali și acționăm sub influența endorfinelor, dar după ce ajungem la un moment de echilibru, realizăm că standardele pe care le-am urmărit nu mai coincid cu cele de acum. Consider că este logic să se întâmple așa, dat fiind că noi am evoluat și între timp am renunțat să mai comunicăm partenerului tot ceea ce am gândit.

Ideal ar fi să conștientizăm faptul că persoanele care apar în viața noastră sentimentală, relațională, profesională, socială au scopul de a ne oferi lecții de viață, de a ne face să conștientizăm de ce ne comportăm într-un anumit mod. Toate aceste experiențe le vom utiliza la un alt nivel la care vom avansa.

Acest proces de ”șlefuiere” a caracterului este atent supravegheat de Saturn. Acesta ne cere să fim raționali, să ne dăm seama că persoanele din jurul nostru nu sunt obligate să suporte perioade lungi de timp stângăciile noastre și să conștientizăm că totul depinde de atitudinea pe care o abordăm față de noi înșine.

Așteptările personale, neconștientizate de către partener, sursă de conflicte

În momentul în care începem o relație, ambii parteneri încep să aibă așteptări și tocmai de aici intervine de fapt problemă, deoarece începem să lăsăm responsabilitatea noastră în mâinile celuilalt, care evident nici nu va conștientiza această schimbare de rol.

Perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie

Chiar dacă în ziua de azi este la modă concubinajul, astrologic vorbind, perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie.
Din practică, s-a observat că fiecare persoană a experimentat cel puțin o dată dragostea guvernată de Saturn (înțeleptul zodiacului), iar de cele mai multe ori acest momentul culminează cu poposirea acestei planete în semnul nostru natal, pe ascendent, în casa a V-a, a iubirii, cât și în casa a VII-a, a căsătoriei.

Cu alte cuvinte, Saturn vine să ne maturizeze, să ne arate că poate fi iubire și prin detașare de tot ceea ce înseamnă control, gelozie, ură, invidie, ceartă. Orice atitudine vom aborda pe tranzitul acesta nu va da roade dacă nu ne vom asuma propriile greșeli.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,78  32
VOTURI
4345
4.78
SHARE

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Calendar lunar
9 VOTURI
1500 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.