De ce tot mai multe relații se destramă după mai puțin de un an?

3510
4.78
SHARE

Ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm sau de persoane care să ne manipuleze. Vom fi nemulțumiți?

Încă din copilărie suntem învățați să socializăm, simțim nevoia de a comunica celorlalți sentimente, trăiri, stări interioare pe care le experimentăm.

DE INTERES: Calcul rapid de compatibilitate între 2 persoane

Însă de cele mai multe ori nu putem să redăm fidel ceea ce conștientizăm, întrucât interlocutorul nu a trăit aceeași experiență, iar pentru a nu dezamăgi alegem să spunem ceea ce simțim doar pe jumătate.

Oameni pe care îi dominăm și oameni care ne domină – relații toxice

În viața de zi cu zi ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm (dacă ne place să conducem) sau din contra, căutăm acele persoane care să ne manipuleze și să profite de energia noastră (în cazul când alegi să fugi de responsabilitatea de a lua decizii). În ambele cazuri vom ajunge în final la un proces de nemulțumire, întrucât vom căuta oameni la fel ca noi. Cel mai bine se poate evidenția ceea ce afirm în sfera relațiilor sentimentale.

Primele 6-8 luni de relație, sub influența endorfinelor

Deși inițial, în momentul începerii unei relații, considerăm că acel partener este tot ceea ce ne-am dorit de la viață, pe parcurs vedem că lucrurile nu stau așa. Este drept că în primele 6-8 luni de zile nu suntem foarte raționali și acționăm sub influența endorfinelor, dar după ce ajungem la un moment de echilibru, realizăm că standardele pe care le-am urmărit nu mai coincid cu cele de acum. Consider că este logic să se întâmple așa, dat fiind că noi am evoluat și între timp am renunțat să mai comunicăm partenerului tot ceea ce am gândit.

Ideal ar fi să conștientizăm faptul că persoanele care apar în viața noastră sentimentală, relațională, profesională, socială au scopul de a ne oferi lecții de viață, de a ne face să conștientizăm de ce ne comportăm într-un anumit mod. Toate aceste experiențe le vom utiliza la un alt nivel la care vom avansa.

Acest proces de ”șlefuiere” a caracterului este atent supravegheat de Saturn. Acesta ne cere să fim raționali, să ne dăm seama că persoanele din jurul nostru nu sunt obligate să suporte perioade lungi de timp stângăciile noastre și să conștientizăm că totul depinde de atitudinea pe care o abordăm față de noi înșine.

Așteptările personale, neconștientizate de către partener, sursă de conflicte

În momentul în care începem o relație, ambii parteneri încep să aibă așteptări și tocmai de aici intervine de fapt problemă, deoarece începem să lăsăm responsabilitatea noastră în mâinile celuilalt, care evident nici nu va conștientiza această schimbare de rol.

Perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie

Chiar dacă în ziua de azi este la modă concubinajul, astrologic vorbind, perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie.
Din practică, s-a observat că fiecare persoană a experimentat cel puțin o dată dragostea guvernată de Saturn (înțeleptul zodiacului), iar de cele mai multe ori acest momentul culminează cu poposirea acestei planete în semnul nostru natal, pe ascendent, în casa a V-a, a iubirii, cât și în casa a VII-a, a căsătoriei.

Cu alte cuvinte, Saturn vine să ne maturizeze, să ne arate că poate fi iubire și prin detașare de tot ceea ce înseamnă control, gelozie, ură, invidie, ceartă. Orice atitudine vom aborda pe tranzitul acesta nu va da roade dacă nu ne vom asuma propriile greșeli.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,78  32
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,78  32
VOTURI
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
loading...

Pe același subiect

PE ACELAȘI SUBIECT

Informații ce te ajută să descoperi lucruri interesante și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

loading...
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

-10%
Astrograma natală
45 VOTURI
18900 lei
-10%
Astrograma natală - sănătate
10 VOTURI
13500 lei
Astrograma natală - bani
10 VOTURI
13500 lei
-15%
Astrograma relațională, sinastria
28 VOTURI
19550 lei
-30%
Coloanele Destinului pe 12 luni
32 VOTURI
16100 lei

Pe același subiect

Top vizualizate

*

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.