De ce tot mai multe relații se destramă după mai puțin de un an?

26.MARTIE.2018
De ce tot mai multe relații se destramă după mai puțin de un an?

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm sau de persoane care să ne manipuleze. Vom fi nemulțumiți?. Încă din copilărie suntem învățați

să socializăm, simțim nevoia de a comunica celorlalți sentimente, trăiri, stări interioare pe care le experimentăm. Însă de cele mai multe ori nu putem să redăm fidel ceea ce conștientizăm, întrucât interlocutorul nu a trăit aceeași experiență, iar pentru a nu dezamăgi alegem să spunem ceea ce simțim doar pe jumătate.

Oameni pe care îi dominăm și oameni care ne domină – relații toxice

În viața de zi cu zi ne înconjurăm de oameni pe care putem să îi dominăm (dacă ne place să conducem) sau din contra, căutăm acele persoane care să ne manipuleze și să profite de energia noastră (în cazul când alegi să fugi de responsabilitatea de a lua decizii). În ambele cazuri vom ajunge în final la un proces de nemulțumire, întrucât vom căuta oameni la fel ca noi. Cel mai bine se poate evidenția ceea ce afirm în sfera relațiilor sentimentale.

Loading...

Primele 6-8 luni de relație, sub influența endorfinelor

Deși inițial, în momentul începerii unei relații, considerăm că acel partener este tot ceea ce ne-am dorit de la viață, pe parcurs vedem că lucrurile nu stau așa. Este drept că în primele 6-8 luni de zile nu suntem foarte raționali și acționăm sub influența endorfinelor, dar după ce ajungem la un moment de echilibru, realizăm că standardele pe care le-am urmărit nu mai coincid cu cele de acum. Consider că este logic să se întâmple așa, dat fiind că noi am evoluat și între timp am renunțat să mai comunicăm partenerului de cuplu tot ceea ce am gândit.

Ideal ar fi să conștientizăm faptul că persoanele care apar în viața noastră sentimentală, relațională, profesională, socială au scopul de a ne oferi lecții de viață, de a ne face să conștientizăm de ce ne comportăm într-un anumit mod. Toate aceste experiențe le vom utiliza la un alt nivel la care vom avansa.

Acest proces de ”șlefuiere” a caracterului este atent supravegheat de Saturn. Acesta ne cere să fim raționali, să ne dăm seama că persoanele din jurul nostru nu sunt obligate să suporte perioade lungi de timp stângăciile noastre și să conștientizăm că totul depinde de atitudinea pe care o abordăm față de noi înșine.

Așteptările personale, neconștientizate de către partener, sursă de conflicte

În momentul în care începem o relație, ambii parteneri încep să aibă așteptări și tocmai de aici intervine de fapt problemă, deoarece începem să lăsăm responsabilitatea noastră în mâinile celuilalt, care evident nici nu va conștientiza această schimbare de rol.

Perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie

Chiar dacă în ziua de azi este la modă concubinajul, astrologic vorbind, perioadele mai mari de 3 ani de locuit împreună se consideră a fi căsnicie.
Din practică, s-a observat că fiecare persoană a experimentat cel puțin o dragoste guvernată de Saturn (înțeleptul zodiacului), iar de cele mai multe ori acest momentul culminează cu poposirea acestei planete în semnul nostru natal, pe ascendent, în casa a V-a, a iubirii, cât și în casa a VII-a, a căsătoriei.

Cu alte cuvinte, Saturn vine să ne maturizeze, să ne arate că poate fi iubire și prin detașare de tot ceea ce înseamnă control, gelozie, ură, invidie, ceartă. Orice atitudine vom aborda pe tranzitul acesta nu va da roade dacă nu ne vom asuma propriile greșeli.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te poți epuiza dacă nu-ți controlezi pornirile amoroase.
Previziuni 2020 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: alianța cu
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.