Crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche? 5 semne clare ca să îți dai seama

21.DECEMBRIE.2018
Crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche? 5 semne clare ca să îți dai seama

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Sufletul pereche nu este întâlnit întotdeauna în persoana partenerului de viață, iată cum să-l recunoști. Eşti într-o relație ce pare cu totul specială

și crezi că ai avut norocul de a-ți întâlni sufletul pereche? E foarte posibil să fie adevărat! Ține minte că sufletul pereche nu se referă doar la partenerul de cuplu, ci și la părinți, prieteni, rude. Iată care sunt semnele că ți-ai cunoscut sufletul pereche.

1. Există chimie între voi. Știi cu siguranță despre ce vorbim – sentimentul acela inexplicabil că v-ați mai întâlnit. De asemenea, simți că te înțelege, că vă cunoașteți, chiar dacă vă știți de câteva clipe.  

2. Simți că poți fi tu însuți. De multe ori, ne punem diverse „măști” pentru a fi plăcuți de ceilalți. Alături de sufletul pereche simți că poți fi „doar” tu, natural, deoarece știi că te va aprecia astfel și te va respecta pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce pari a fi. Nu te temi de respingere.

Loading...

3. Te ajută să te dezvolți. Suntem aici pentru a crește, pentru a ne dezvolta personal și spiritual, iar rolul sufletului pereche este de a ne ajuta să facem asta. Același lucru facem și noi pentru el.  

4. Parcă vă citiți gândurile. Deși asta este practic imposibil, deoarece gândiți la fel, aveți flash-uri intuitive. Este posibil, datorită legăturii puternice dintre voi.

5. Relația voastră rezistă testului timpului. Dragostea voastră crește încetul cu încetul și trece peste problemele firești. Dacă este vorba despre partenerul de cuplu, nu simțiți nevoia să cădeți pradă tentațiilor.

Dacă nu este sufletul tău pereche, oricum bucură-te de relația pe care o ai, cu siguranță a venit în viața ta cu un scop. Învață de la omul de lângă tine, dăruiește dragoste și bucură-te de fiecare clipă!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.