Crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche? 5 semne clare ca să îți dai seama

Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: unsplash.com

Sufletul pereche nu este întâlnit întotdeauna în persoana partenerului de viață, iată cum să-l recunoști

Eşti într-o relație ce pare cu totul specială și crezi că ai avut norocul de a-ți întâlni sufletul pereche? E foarte posibil să fie adevărat! Ține minte că sufletul pereche nu se referă doar la partenerul de cuplu, ci și la părinți, prieteni, rude. Iată care sunt semnele că ți-ai cunoscut sufletul pereche.

 

1. Există chimie între voi. Știi cu siguranță despre ce vorbim – sentimentul acela inexplicabil că v-ați mai întâlnit. De asemenea, simți că te înțelege, că vă cunoașteți, chiar dacă vă știți de câteva clipe.  

2. Simți că poți fi tu însuți. De multe ori, ne punem diverse „măști” pentru a fi plăcuți de ceilalți. Alături de sufletul pereche simți că poți fi „doar” tu, natural, deoarece știi că te va aprecia astfel și te va respecta pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce pari a fi. Nu te temi de respingere.

3. Te ajută să te dezvolți. Suntem aici pentru a crește, pentru a ne dezvolta personal și spiritual, iar rolul sufletului pereche este de a ne ajuta să facem asta. Același lucru facem și noi pentru el.  

4. Parcă vă citiți gândurile. Deși asta este practic imposibil, deoarece gândiți la fel, aveți flash-uri intuitive. Este posibil, datorită legăturii puternice dintre voi.

5. Relația voastră rezistă testului timpului. Dragostea voastră crește încetul cu încetul și trece peste problemele firești. Dacă este vorba despre partenerul de cuplu, nu simțiți nevoia să cădeți pradă tentațiilor.

Dacă nu este sufletul tău pereche, oricum bucură-te de relația pe care o ai, cu siguranță a venit în viața ta cu un scop. Învață de la omul de lângă tine, dăruiește dragoste și bucură-te de fiecare clipă!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
3670
4.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-30%
Curs de inițiere în Feng Shui
0 VOTURI
63700 lei
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.