Previziuni pentru săptămâna 3-9 Iunie 2019. Manipulare și agresiune

29.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 3-9 Iunie 2019. Manipulare și agresiune

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:google.com

Cum să nu devii ținta bârfelor sau a șantajului, schimbarea punctelor de vedere, se vor naște viitori medici. Săptămâna cu numărul 23 din anul 2019 începe pe 3 Iunie

și se termină pe 9 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 5 (2+3=5), cât și de la cifrele 2 și 3.

Cei care sunt născuți în zilele de 5, 14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 3-9 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Este o săptămână în care ne putem aștepta la anumite situații neașteptate. Posibil ca cineva de la locul de muncă să adopte un comportament necorespunzător, să devină excesiv de intruziv. De aceea, sfatul numerologului ZODIACOOL în această săptămână este să încercăm pe cât posibil să nu amestecăm viața privată cu cea profesională. În acest fel vom evita să devenim pe viitor ținta bârfelor sau a șantajului.

Pe de altă parte, cifra 5 ca sumă a cifrelor 2 și 3 din această săptămână ne va orienta atenția spre studiu, va declanșa dorința de perfecționare, de acumulare a unor noi informații.

Pe plan sentimental, pentru unii dintre noi viața ar putea să pară nedreaptă în săptămâna 23 din anul 2019. Cifrele 2 și 3 nu vor duce deloc la calmarea ego-ului, de aceea comunicarea va fi pe un ton lipsit de umilință. Nu este exclus ca partenerii de viață să recurgă la manipulare sau agresiune verbală. Se vor spune acum multe adevăruri, dar nu toți vor fi dispuși să suporte presiunea, prin urmare se întrevăd separări, certuri, depresie.

La nivel psihic poate să apară o stare de confuzie, însă am putea folosi acest lucru în mod constructiv, pentru a ne schimba unele puncte de vedere, care să fie utile pentru evoluția viitoare.

Copiii născuți în această săptămână vor avea o puternică capacitate de manifestare. Ideile lor constructive vor putea crește frecvența energiei de pe Terra. Ei vor fi dornici să-i protejeze pe cei din jur, vor fi preocupați să liniștească sufletele suferinde.

De aceea, printre aceștia se vor naște viitori medici, terapeuți, psihologi etc. Acești copii vor fi plini de energie, de entuziasm și vor aduce bucurie celor din jurul lor.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.