Previziuni pentru săptămâna 3-9 Iunie 2019. Manipulare și agresiune

29.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 3-9 Iunie 2019. Manipulare și agresiune

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:google.com

Cum să nu devii ținta bârfelor sau a șantajului, schimbarea punctelor de vedere, se vor naște viitori medici. Săptămâna cu numărul 23 din anul 2019 începe pe 3 Iunie

și se termină pe 9 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 5 (2+3=5), cât și de la cifrele 2 și 3.

Cei care sunt născuți în zilele de 5, 14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 3-9 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Este o săptămână în care ne putem aștepta la anumite situații neașteptate. Posibil ca cineva de la locul de muncă să adopte un comportament necorespunzător, să devină excesiv de intruziv. De aceea, sfatul numerologului ZODIACOOL în această săptămână este să încercăm pe cât posibil să nu amestecăm viața privată cu cea profesională. În acest fel vom evita să devenim pe viitor ținta bârfelor sau a șantajului.

Loading...

Pe de altă parte, cifra 5 ca sumă a cifrelor 2 și 3 din această săptămână ne va orienta atenția spre studiu, va declanșa dorința de perfecționare, de acumulare a unor noi informații.

Pe plan sentimental, pentru unii dintre noi viața ar putea să pară nedreaptă în săptămâna 23 din anul 2019. Cifrele 2 și 3 nu vor duce deloc la calmarea ego-ului, de aceea comunicarea va fi pe un ton lipsit de umilință. Nu este exclus ca partenerii de viață să recurgă la manipulare sau agresiune verbală. Se vor spune acum multe adevăruri, dar nu toți vor fi dispuși să suporte presiunea, prin urmare se întrevăd separări, certuri, depresie.

La nivel psihic poate să apară o stare de confuzie, însă am putea folosi acest lucru în mod constructiv, pentru a ne schimba unele puncte de vedere, care să fie utile pentru evoluția viitoare.

Copiii născuți în această săptămână vor avea o puternică capacitate de manifestare. Ideile lor constructive vor putea crește frecvența energiei de pe Terra. Ei vor fi dornici să-i protejeze pe cei din jur, vor fi preocupați să liniștească sufletele suferinde.

De aceea, printre aceștia se vor naște viitori medici, terapeuți, psihologi etc. Acești copii vor fi plini de energie, de entuziasm și vor aduce bucurie celor din jurul lor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.