Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

24.IANUARIE.2019
Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

Categorie: Numerologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare literă a alfabetului are o cifră corespondentă, ceea ce îi conferă o anumită vibrație din punct de vedere numerologic. Așadar, numele pe care îl ai

arată anumite indicii despre personalitatea ta, cât și despre destinul tău personal. Pentru început, iată un tabel al tuturor literelor și cifrelor corespondente acestora. Adună conform tabelului de mai jos toate numerele din numele tău până când ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă te numești Maria Popescu, vei avea cifra 2 (4+1+9+9+1+7+6+7+5+1+3+3=56, 5+6=11, 1+1=2).

Cifra 1 – arată persoane destinate să fie conducători, lideri, deoarece sunt înzestrați cu o mare capacitate de analiză și o putere interioară ce îi ajută să își atingă obiectivele. Cei cu cifra 1 au capacitatea de a-i îndruma pe ceilalți, fără a o face intenționat.

Loading...

Cifra 2 – denotă persoane îngrijorate de binele aproapelui. Sunt cooperante, calde, comunicative și cu o mare capacitate de a ierta, dar și de a se sacrifica. Pun accentul pe iubirea adevărată și pe sintagma „totul sau nimic”.

Cifra 3 – este a oamenilor înzestrați cu talent artistic – pictori, compozitori, cântăreți, scriitori, make up artiști etc. Sunt extrem de creativi, open mind, sociabili. Au grijă la ceea ce spun, pentru a nu răni sentimentele celor apropiați.

Cifra 4 – arată persoane visătoare, dar și organizate în același timp. Au soluții inedite, inovatoare și găsesc mereu posibilitatea de a le pune în practică. Pun accentul pe loialitate și, dacă sunt trădate, elaborează cele mai crude răzbunări.

Cifra 5 – este dedicată celor care realizează orice obiectiv își stabilesc. Sunt perseverenți, dar și de o timiditate foarte atrăgătoare. Au capacitatea de a se adapta fără probleme, oricât de grea ar fi situația. Sunt liberi, independenți și au nevoie de parteneri asemenea.

Cifra 6 – denotă persoane foarte înțelepte, responsabile, echilibrate și foarte calde. Prietenii le sunt ca parte din familie și îi sprijină oricând. Au nevoie să fie înconjurați de oameni onești, fără gânduri ascunse.

Cifra 7 – este sacră, iar persoanele pe care le influențează au o conexiune aparte cu spiritualitatea și Universul. Sunt ușor retrase, analitice, sensibile și receptive energetic, dar și optimiste în același timp. Pot fi medici de excepție. Nu există „nu pot” pentru ele.

Cifra 8 – oferă calități de manageri extraordinari. Sunt persoane organizate, calme indiferent de situație și care nu suportă lamentările, ci caută soluții. De asemenea, sunt buni comunicatori, se impun cu ușurință și inspiră încredere.

Cifra 9 – arată persoane interesate de îmbunătățirea vieții celor din jur. Sunt calde, sensibile și pline de compasiune, dar au și o putere aparte în a-și realiza scopurile. Pentru a ajunge unde își propun, trebuie să treacă peste timiditatea nativă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.