Transport gratuit peste 170 lei

Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

Fiecare literă a alfabetului are o cifră corespondentă, ceea ce îi conferă o anumită vibrație din punct de vedere numerologic. Așadar, numele pe care îl ai

arată anumite indicii despre personalitatea ta, cât și despre destinul tău personal. Pentru început, iată un tabel al tuturor literelor și cifrelor corespondente acestora. Adună conform tabelului de mai jos toate numerele din numele tău până când ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă te numești Maria Popescu, vei avea cifra 2 (4+1+9+9+1+7+6+7+5+1+3+3=56, 5+6=11, 1+1=2).

Cifra 1 – arată persoane destinate să fie conducători, lideri, deoarece sunt înzestrați cu o mare capacitate de analiză și o putere interioară ce îi ajută să își atingă obiectivele. Cei cu cifra 1 au capacitatea de a-i îndruma pe ceilalți, fără a o face intenționat.

Numerologie

Cifra 2 – denotă persoane îngrijorate de binele aproapelui. Sunt cooperante, calde, comunicative și cu o mare capacitate de a ierta, dar și de a se sacrifica. Pun accentul pe iubirea adevărată și pe sintagma „totul sau nimic”.

Cifra 3 – este a oamenilor înzestrați cu talent artistic – pictori, compozitori, cântăreți, scriitori, make up artiști etc. Sunt extrem de creativi, open mind, sociabili. Au grijă la ceea ce spun, pentru a nu răni sentimentele celor apropiați.

Cifra 4 – arată persoane visătoare, dar și organizate în același timp. Au soluții inedite, inovatoare și găsesc mereu posibilitatea de a le pune în practică. Pun accentul pe loialitate și, dacă sunt trădate, elaborează cele mai crude răzbunări.

Cifra 5 – este dedicată celor care realizează orice obiectiv își stabilesc. Sunt perseverenți, dar și de o timiditate foarte atrăgătoare. Au capacitatea de a se adapta fără probleme, oricât de grea ar fi situația. Sunt liberi, independenți și au nevoie de parteneri asemenea.

Cifra 6 – denotă persoane foarte înțelepte, responsabile, echilibrate și foarte calde. Prietenii le sunt ca parte din familie și îi sprijină oricând. Au nevoie să fie înconjurați de oameni onești, fără gânduri ascunse.

Cifra 7 – este sacră, iar persoanele pe care le influențează au o conexiune aparte cu spiritualitatea și Universul. Sunt ușor retrase, analitice, sensibile și receptive energetic, dar și optimiste în același timp. Pot fi medici de excepție. Nu există „nu pot” pentru ele.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 8 – oferă calități de manageri extraordinari. Sunt persoane organizate, calme indiferent de situație și care nu suportă lamentările, ci caută soluții. De asemenea, sunt buni comunicatori, se impun cu ușurință și inspiră încredere.

Cifra 9 – arată persoane interesate de îmbunătățirea vieții celor din jur. Sunt calde, sensibile și pline de compasiune, dar au și o putere aparte în a-și realiza scopurile. Pentru a ajunge unde își propun, trebuie să treacă peste timiditatea nativă.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit