Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

Numele îți dezvăluie personalitatea. Știi ce semnificație numerologică are?

Fiecare literă a alfabetului are o cifră corespondentă, ceea ce îi conferă o anumită vibrație din punct de vedere numerologic. Așadar, numele pe care îl ai

arată anumite indicii despre personalitatea ta, cât și despre destinul tău personal. Pentru început, iată un tabel al tuturor literelor și cifrelor corespondente acestora. Adună conform tabelului de mai jos toate numerele din numele tău până când ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă te numești Maria Popescu, vei avea cifra 2 (4+1+9+9+1+7+6+7+5+1+3+3=56, 5+6=11, 1+1=2).

Cifra 1 – arată persoane destinate să fie conducători, lideri, deoarece sunt înzestrați cu o mare capacitate de analiză și o putere interioară ce îi ajută să își atingă obiectivele. Cei cu cifra 1 au capacitatea de a-i îndruma pe ceilalți, fără a o face intenționat.

Cifra 2 – denotă persoane îngrijorate de binele aproapelui. Sunt cooperante, calde, comunicative și cu o mare capacitate de a ierta, dar și de a se sacrifica. Pun accentul pe iubirea adevărată și pe sintagma „totul sau nimic”.

Cifra 3 – este a oamenilor înzestrați cu talent artistic – pictori, compozitori, cântăreți, scriitori, make up artiști etc. Sunt extrem de creativi, open mind, sociabili. Au grijă la ceea ce spun, pentru a nu răni sentimentele celor apropiați.

Cifra 4 – arată persoane visătoare, dar și organizate în același timp. Au soluții inedite, inovatoare și găsesc mereu posibilitatea de a le pune în practică. Pun accentul pe loialitate și, dacă sunt trădate, elaborează cele mai crude răzbunări.

Cifra 5 – este dedicată celor care realizează orice obiectiv își stabilesc. Sunt perseverenți, dar și de o timiditate foarte atrăgătoare. Au capacitatea de a se adapta fără probleme, oricât de grea ar fi situația. Sunt liberi, independenți și au nevoie de parteneri asemenea.

Cifra 6 – denotă persoane foarte înțelepte, responsabile, echilibrate și foarte calde. Prietenii le sunt ca parte din familie și îi sprijină oricând. Au nevoie să fie înconjurați de oameni onești, fără gânduri ascunse.

Cifra 7 – este sacră, iar persoanele pe care le influențează au o conexiune aparte cu spiritualitatea și Universul. Sunt ușor retrase, analitice, sensibile și receptive energetic, dar și optimiste în același timp. Pot fi medici de excepție. Nu există „nu pot” pentru ele.

Cifra 8 – oferă calități de manageri extraordinari. Sunt persoane organizate, calme indiferent de situație și care nu suportă lamentările, ci caută soluții. De asemenea, sunt buni comunicatori, se impun cu ușurință și inspiră încredere.

Cifra 9 – arată persoane interesate de îmbunătățirea vieții celor din jur. Sunt calde, sensibile și pline de compasiune, dar au și o putere aparte în a-și realiza scopurile. Pentru a ajunge unde își propun, trebuie să treacă peste timiditatea nativă.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!