Aplica

Cifra Destinului 9 în numerologie: calea vieții, calități și defecte

Cifra Destinului 9 în numerologie: calea vieții, calități și defecte

Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii, cifra destinului 9 este și calea vizionarului. . Cifra destinului prevestește

calea pe care o va urma o persoană în viață, dar și trăsăturile de caracter care o definesc, atât pozitive cât și negative.

SUBIECT SIMILAR: Ce reprezintă Matricea Numerologică și care sunt beneficiile ei?

Calea vieții prevestită de cifra destinului 9

Numerologie

Dacă ai cifra 9, ești o persoană sufletistă, care se simte împlinită doar atunci când face bine celorlalți, când oferă zâmbete celor din jur prin acțiunile ei de binefacere. Te atrage tot ceea ce înseamnă nou, te-ai născut pentru crea noutatea și pentru a o aduce în viața ta și a celor din jur. Poți fi numit Vizionarul, atribut care definește perfect calea pe care o vei alege în viață, un drum predestinat întru totul.

Calitățile persoanei cu cifra destinului 9

  • inteligență peste medie: ești un vizionar, te caracterizează ideile istețe, dovadă a faptului că ai o minte ascuțită, care deseori îi uimește pe toți.
  • creativitate: îți vin în minte idei îndrăznețe, complet diferite de cele tradiționale. Ești un nonconformist, iar asta se simte în felul tău de a fi, uneori ceilalți din jur consideră că vii dintr-o altă lume.
  • putere: beneficiezi de puteri diferite de ale celorlalți, le-am putea numi chiar puteri paranormale. Ai capacitatea de a crea lucruri noi, poate o nouă modă, un nou curent în industria în care activezi. Ești un geniu înnăscut, iar extravaganța de care dai dovadă este atuul tău principal.
  • romantism: ești un romantic incurabil, care dorește să își facă partenerul să se simtă iubit și apreciat. Pentru tine familia înseamnă fericire, locul în care îți încarci bateriile și unde totul este perfect. Deții puterea de a iubi și de a proteja, iar acest lucru te face un partener de neprețuit.
  • frumusețe sufletească: atragi persoane prin felul tău de a fi. Frumusețea interioară, care se revarsă și spre exterior, fascinează, deoarece oamenii se simt atrași de simpla ta prezență. Ai foarte mulți prieteni, care te apreciază pentru ceea ce ești.

Defectele persoanei cu cifra destinului 9

  • stare de visare: pentru că îți dorești să faci numai bine, ai impresia că totul este roz în jurul tău, că orice lucru este posibil. Uneori poți da impresia că nu ești serios, pentru că visezi prea mult și nu dai dovadă că ai fi cu picioarele pe pâmânt.
  • nerăbdare: nu ai răbdare să finalizezi ceea ce începi, deoarece te plictisește rutina și vrei mereu ceva nou în viața ta. Îți schimbi des locul de muncă și nu reziști mul timp într-un loc.
  • instabilitate: plictiseala nu trebuie să există în viața ta, de aceea vei fi tentat să pleci mereu în călătorii. Pe plan sentimental, atunci când relația ta stagnează și nu mai există noutate între noi, alegi să pleci și să o iei de la capăt.
CIFRA DESTINULUI:
Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!