Numerologie VIP: Horia Brenciu cucerește publicul prin energia sa debordantă

Numerologie VIP: Horia Brenciu cucerește publicul prin energia sa debordantă

O scurtă descriere a succeselor profesionale, rezultată din analiza cifrei destinului și matricei numerologice. În numerologie, cifra destinului se calculează

prin adunarea cifrelor din ziua, luna și anul nașterii.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Horia Brenciu: cântăreț și prezentator român de televiziune, jurat la concursul X Factor România.

Numerologie

Horia Augustus Brenciu, un nume sonor care definește un showman de excepție. Horia a reușit să cucerească inimile publicului roman prin atitudinea sa atipică, nici prea dură, nici prea protectoare, devenind juratul anului 2017, conform unui sondaj DCNews.

Este de remarcat faptul că Horia are cifra de vibrație interioară 9, la fel ca cifra destinului și vibrația numelui său. Cu o așa susținere energetică se pare că misiunea lui Horia este de a susține noutatea și de a aduce schimbări pozitive în lume.

Prin felul său unic de a fi, Horia este un fel de geniu care ne surprinde prin extravaganța și energia sa debordantă, pe care o are de la combinația 222 din matrice.
Succesul și popularitatea sa se datorează creativității și responsabilității cu care se implică atât pe plan profesional, cât și financiar. Aceste calități sunt susținute de linia creativității 77-8-99, cel mai puternic vector din matricea sa numerologică.

Vectorul bunăstării materiale 33-6-99 din matricea numerologică îl ajută pe Horia să fie unul dintre artiștii bogați din România, iar vectorul 222-5-8 îi sporește șarmul personal și îl face deosebit de carismatic.

horia-brenciu-matrice-numerologica

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!