Numerologie VIP: Anda Adam, curaj și perseverență

29.MARTIE.2018
Numerologie VIP: Anda Adam, curaj și perseverență

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:ro.pinterest.com

Folosind calculele matematice pentru cifra destinului și matricea numerologică, se pot identifica diverse caracteristici despre succesul profesional a fiecăruia.

Anda Angelica Adam, este o cântăreață de muzică pop, dance și R&B, participantă la concursuri televizate (Dansez pentru tine, Exatlon). Anda Adam s-a născut cu cifra destinului 4, care îi conferă perseverență și simț practic. Gurile răutăcioase au acuzat-o pe Anda că ar fi participat la concursul Exatlon în anul 2018 doar pentru că voia să câștige bani

Însă dubla 44 în matricea sa numerologică, împreună cu cifra destinului 4, ne confirmă faptul că Anda are curajul de a-și testa limitele în competiții sportive și îi place să concureze. Accidentările dese la care este supusă Anda se datorează numărului mare de apariții ale vocalei A din numele său, vocală care îi aduce atât succes, faimă, cât și probleme de sănătate.

Loading...

Conform cu rezultatul calculului numerologic pentru Scara fericirii, Anda Adam este în anul 2018 sub influența vibrației vocalei A, prin urmare accidentarea sa nu este deloc întâmplătoare.

DE INTERES: Numerologie Vip - Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Se pare că atunci când ia decizii majore are nevoie și de părerea partenerului de viață sau ale celor din anturaj, combinația de cifre 11 face dificilă acest lucru. Cu siguranță Anda Adam ar avea mai multe de câștigat în viață dacă și-ar asculta vocea interioară și s-ar baza mai puțin pe judecata mentală.

Energia sa debordantă și forța fizică îi vin din combinațiile 22-44-8, care o ajută și să-și mențină tinerețea fizică până la o vârstă înaintată și să emane prin toți porii erotism și carismă. Deși chiar și numai această combinație de numere ar fi putut să o facă celebră, succesul Andei se bazează mai mult pe dubla 77, care o înzestrează cu talent artistic și pe puterea vectorului creativității 77-8-99.

Matrice numerologică Anda Adam:

anda-adam-matrice-numerologic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.