Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologie VIP: Anda Adam, curaj și perseverență

Numerologie VIP: Anda Adam, curaj și perseverență

Folosind calculele matematice pentru cifra destinului și matricea numerologică, se pot identifica diverse caracteristici despre succesul profesional a fiecăruia.

Anda Angelica Adam, este o cântăreață de muzică pop, dance și R&B, participantă la concursuri televizate (Dansez pentru tine, Exatlon). Anda Adam s-a născut cu cifra destinului 4, care îi conferă perseverență și simț practic. Gurile răutăcioase au acuzat-o pe Anda că ar fi participat la concursul Exatlon în anul 2018 doar pentru că voia să câștige bani

Însă dubla 44 în matricea sa numerologică, împreună cu cifra destinului 4, ne confirmă faptul că Anda are curajul de a-și testa limitele în competiții sportive și îi place să concureze. Accidentările dese la care este supusă Anda se datorează numărului mare de apariții ale vocalei A din numele său, vocală care îi aduce atât succes, faimă, cât și probleme de sănătate.

Conform cu rezultatul calculului numerologic pentru Scara fericirii, Anda Adam este în anul 2018 sub influența vibrației vocalei A, prin urmare accidentarea sa nu este deloc întâmplătoare.

Numerologie

DE INTERES: Numerologie Vip - Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Se pare că atunci când ia decizii majore are nevoie și de părerea partenerului de viață sau ale celor din anturaj, combinația de cifre 11 face dificilă acest lucru. Cu siguranță Anda Adam ar avea mai multe de câștigat în viață dacă și-ar asculta vocea interioară și s-ar baza mai puțin pe judecata mentală.

Energia sa debordantă și forța fizică îi vin din combinațiile 22-44-8, care o ajută și să-și mențină tinerețea fizică până la o vârstă înaintată și să emane prin toți porii senzualitate și carismă. Deși chiar și numai această combinație de numere ar fi putut să o facă celebră, succesul Andei se bazează mai mult pe dubla 77, care o înzestrează cu talent artistic și pe puterea vectorului creativității 77-8-99.

Matrice numerologică Anda Adam:

anda-adam-matrice-numerologic

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit