Numerologie VIP: Connect-R, talent si carisma de invidiat

Numerologie VIP: Connect-R, talent si carisma de invidiat
Connect-R este cantaret de hip hop, dance, pop, jurat la concursul Next Star si actor de etnie roma din Romania

Prin calcularea cifrei destinului și a matricei numerologice, s-au identificat unele aspecte din viața profesională a artistului. Atât cifra destinului cât și matricea numerologică se pot afla printr-un calcul ce presupune adunarea tuturor cifrelor din data nașterii (ziua, luna și anul nașterii)

Connect-R s-a născut sub vibrația cifrei 8 a destinului, ceea ce-l face să să se bucure de un corp atletic și să fie deosebit de carismatic. Ambiția de care dă dovadă îl ajută să se impună în fața celor din anturaj și să facă lucrurile să meargă bine în echipă.

În familie Connect-R se implică exemplar, fapt dovedit atunci când fiica sa a avut probleme de sănătate și a lăsat deoparte totul pentru a se îngriji de vindecarea acesteia.

Odată cu alegerea numelui său de scenă Connect-R , Ștefan Relu Mihalache a schimbat vibrația numelui de la 1 la 11. Această schimbare de vibrație a adus în viața sa noi provocări, numărul 11 l-a înzestrat cu o nouă misiune spirituală, în afară de cea pe care i-a dat-o vibrația interioară 9 (ziua de naștere).

DE INTERES: Numerologie Vip - Anda Adam curaj și perseverență

Numele Connect-R ne atrage atenția prin silaba CO - care atrage succes pe plan financiar și material; NNE care corespunde triplei de 5 – îi sporește intuiția, îl ajută să nu facă greșeli și să ia decizii bune; iar întregul nume îndeamnă ca toate acestea să fie conectate cu R (Relu, numele său de botez). Cu un astfel de nume, ar fi fost imposibil să nu devină o vedetă a scenei artistice.

Matricea sa numerologică este vibrantă, chiar dacă îi lipsește cifra 4 (sănătatea), acest aspect este compensat de combinația 2-6-888, care îi susține vitalitatea, tinerețea și îl înzestrează cu șarm.

Vectorul creativității este cel mai puternic din matricea sa: 7-888-99 și arată clar faptul că talentul său înnăscut are toate șansele să fie valorificat la maximum, ceea Connect-R deja a demonstrat prin succesul său răsunător.

Matrice numerologică Connect-R

connect-r-matrice-numerologica

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.