Numerologie VIP: Andra Măruță știe cum să se facă plăcută în societate

18.IANUARIE.2018
Numerologie VIP: Andra Măruță știe cum să se facă plăcută în societate

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:youtube.com

Descrierea succesului profesional, realizată prin calcularea cifrei destinului și a matricei numerologice. În numerologie, cele două calcule se realizează

însumând totalitatea cifrelor din data nașterii a fiecărei persoane.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Andra: vedetă de televiziune și cântăreață de muzică pop și R&B, jurat la „Românii au talent”.

Primul său disc single Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut și până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

Alexandra Irina Mihai și-a luat numele de scenă Andra, trecând de la vibrația lui 9 la vibrația lui 2. Cifra destinului 3 îi asigură creativitatea, optimismul, entuziasmul. Andra se implică în diverse activități, fără să-i fie frică de eșec, ceea ce îi aduce succesul pe scenă și în viață. Prin carisma și umorul său molipsitor, Andra deține cheia necesară pentru a fascina un public.

Andra are în matricea numerologică trei apariții ale cifrei 8, de aceea își respectă promisiunile și dă dovadă de un simț al datoriei ascuțit. Iubește viața și oamenii, se simte împlinită când face ceva important pentru aceștia și este foarte atașată de familia sa.

Din matricea sa numerologică iese în evidență vectorul vieții sociale și al familiei, care este foarte bine aspectat: 22-55-888. Al doilea vector puternic din matricea sa este cel al carierei, 11- 55-99, ceea ce arată că Andra știe cum să-și pună în acțiune puterea psihică, inteligența și intuiția pentru a avea succes.

matrice numerologica andra

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.