Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Analizând cifra destinului și matricea numerologică poți descoperi detalii despre realizările profesionale. Cifra destinului și matricea numerologică pot fi

realizate ușor, însumând cifrele din ziua, luna și anul nașterii. Mihai Bendeac este actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat la iUmor, poet și compozitor român.

Mihai Bendeac este o apariție fascinantă, care reușește să capteze atenția publicului de la primul gest pe care îl face pe scenă, dar în spatele succesului său este o depresie apăsătoare, din care reușește să evadeze doar prin artă.

Avantajul său este că oricând se poate baza pe combinațiile 111 și 333 din matricea numerologică pentru a crea ceva frumos și inedit.

Viața de scenă a lui Bendeac este susținută de energia vectorului 22-88, care îl face un personaj plin de viață, impunător, de care cei din jur ascultă fără să i se împotrivească.

DE INTERES: Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

Este foarte posibil ca depresia lui Mihai Bendeac să fie rezultatul lipsei cifrei 5 (intuiția) și cifrei 7 (spiritualitatea), de aceea el se simte captiv într-o lume a ideilor mentale, caută scăpare, însă face și greșeli, pentru că nu tot timpul își ascultă vocea interioară. Lipsa cifrei 7 este compensată de cifra de vibrație interioară, 7=1+6 (16 ziua de naștere), de aceea beneficiază de ajutor divin atunci când simte nevoia.

Cu greu Mihai va reuși să-și găsească liniștea, tot timpul va căuta noi și noi provocări, în special pe partea artistică și amoroasă, unde nu duce lipsă de fantezie și imaginație.

Vectorul bunăstării materiale este bine aspectat în matricea numerologică, 333-6-9, banii nu vor fi niciodată o problemă. Însă tot ce îl împlinește pe Mihai este exploatarea la maximum a creativității sale, după cum arată vectorul 88-9.

Prin numele său complet, Mihai Valentin Bendeac și-a asumat în această viață karma vizionarului și nu va înceta niciodată să ne surprindă prin unicitatea și talentul său.

Matrice numerologică Mihai Bendeac:

mihai-bendeac-matrice-numerologica

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!