Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

19.MARTIE.2018
Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: click.ro
Analizând cifra destinului și matricea numerologică poți descoperi detalii despre realizările profesionale. Cifra destinului și matricea numerologică pot fi

realizate ușor, însumând cifrele din ziua, luna și anul nașterii. Mihai Bendeac este actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat la iUmor, poet și compozitor român.

Mihai Bendeac este o apariție fascinantă, care reușește să capteze atenția publicului de la primul gest pe care îl face pe scenă, dar în spatele succesului său este o depresie apăsătoare, din care reușește să evadeze doar prin artă.

Avantajul său este că oricând se poate baza pe combinațiile 111 și 333 din matricea numerologică pentru a crea ceva frumos și inedit.

Loading...

Viața de scenă a lui Bendeac este susținută de energia vectorului 22-88, care îl face un personaj plin de viață, impunător, de care cei din jur ascultă fără să i se împotrivească.

DE INTERES: Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

Este foarte posibil ca depresia lui Mihai Bendeac să fie rezultatul lipsei cifrei 5 (intuiția) și cifrei 7 (spiritualitatea), de aceea el se simte captiv într-o lume a ideilor mentale, caută scăpare, însă face și greșeli, pentru că nu tot timpul își ascultă vocea interioară. Lipsa cifrei 7 este compensată de cifra de vibrație interioară, 7=1+6 (16 ziua de naștere), de aceea beneficiază de ajutor divin atunci când simte nevoia.

Cu greu Mihai va reuși să-și găsească liniștea, tot timpul va căuta noi și noi provocări, în special pe partea artistică și amoroasă, unde nu duce lipsă de fantezie și imaginație.

Vectorul bunăstării materiale este bine aspectat în matricea numerologică, 333-6-9, banii nu vor fi niciodată o problemă. Însă tot ce îl împlinește pe Mihai este exploatarea la maximum a creativității sale, după cum arată vectorul 88-9.

Prin numele său complet, Mihai Valentin Bendeac și-a asumat în această viață karma vizionarului și nu va înceta niciodată să ne surprindă prin unicitatea și talentul său.

Matrice numerologică Mihai Bendeac:

mihai-bendeac-matrice-numerologica

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
2769
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.