Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Numerologie VIP: Mihai Bendeac, secretul succesului său profesional

Analizând cifra destinului și matricea numerologică poți descoperi detalii despre realizările profesionale. Cifra destinului și matricea numerologică pot fi

realizate ușor, însumând cifrele din ziua, luna și anul nașterii. Mihai Bendeac este actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat la iUmor, poet și compozitor român.

Mihai Bendeac este o apariție fascinantă, care reușește să capteze atenția publicului de la primul gest pe care îl face pe scenă, dar în spatele succesului său este o depresie apăsătoare, din care reușește să evadeze doar prin artă.

Avantajul său este că oricând se poate baza pe combinațiile 111 și 333 din matricea numerologică pentru a crea ceva frumos și inedit.

Numerologie

Viața de scenă a lui Bendeac este susținută de energia vectorului 22-88, care îl face un personaj plin de viață, impunător, de care cei din jur ascultă fără să i se împotrivească.

DE INTERES: Numerologie VIP: Pavel Bartoș, jovialul și șarmantul actor român

Este foarte posibil ca depresia lui Mihai Bendeac să fie rezultatul lipsei cifrei 5 (intuiția) și cifrei 7 (spiritualitatea), de aceea el se simte captiv într-o lume a ideilor mentale, caută scăpare, însă face și greșeli, pentru că nu tot timpul își ascultă vocea interioară. Lipsa cifrei 7 este compensată de cifra de vibrație interioară, 7=1+6 (16 ziua de naștere), de aceea beneficiază de ajutor divin atunci când simte nevoia.

Cu greu Mihai va reuși să-și găsească liniștea, tot timpul va căuta noi și noi provocări, în special pe partea artistică și amoroasă, unde nu duce lipsă de fantezie și imaginație.

Vectorul bunăstării materiale este bine aspectat în matricea numerologică, 333-6-9, banii nu vor fi niciodată o problemă. Însă tot ce îl împlinește pe Mihai este exploatarea la maximum a creativității sale, după cum arată vectorul 88-9.

Prin numele său complet, Mihai Valentin Bendeac și-a asumat în această viață karma vizionarului și nu va înceta niciodată să ne surprindă prin unicitatea și talentul său.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Matrice numerologică Mihai Bendeac:

mihai-bendeac-matrice-numerologica

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit