Aplica

Știi ce simplu e să atragi Karma pozitivă în dragoste?

Știi ce simplu e să atragi Karma pozitivă în dragoste?

Cu toții știm că există atât Karma pozitivă, cât și Karma negativă, dar și faptul că cea din urmă poate fi îmbunătățită, curățată și

transformată în ceva benefic pentru noi. În funcție de acțiunile nostre, Karma ne poate răsplăti ori ne poate determina să învățăm o lecție importantă despre relaționare. Asta se răsfrânge, bineînțeles, și asupra vieții sentimentale. Oricine poate înlătura efectele Karmei negative, trebuie doar să își dorescă din toată inima acest lucru și să fie dispus să facă niște schimbări în viața de zi cu zi.

În primul rând, pentru a-ți schimba Karma, trebuie să începi să faci ceva DIFERIT, altfel decât o făceai înainte. Iată câteva remedii pentru a putea face asta.

Faptele bune atrag energii pozitive și deci pot schimba efectele Karmei asupra noastră la capitolul dragoste. Atenție! Nu trebuie făcute fapte bune doar de ochii lumii, cu speranța de a primi în schimbul lor apreciera oamenilor sau orice altceva. Atunci când facem o faptă bună, nu ar trebui să ne așteptăm la o recompensă!

În plus, nici măcar nu trebuie să facem ceva colosal, ci un simplu gest, o mică acțiune în beneficiul cuiva mai mult sau mai puțin cunoscut, oricât de insignifiant ar părea. La fel, complimentele și cuvintele de apreciere ori recunoștință oferite din suflet reprezintă o metodă bună de remediere a Karmei. Tot ce contează este ca acestea să fie sincere!

Dă-ți voie să te bucuri de fericirea pe care o oferi și vei vedea că norocul se va schimba! Vei vedea în scurt timp că totul se schimbă!

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!