Știi ce simplu e să atragi Karma pozitivă în dragoste?

04.DECEMBRIE.2018
Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cu toții știm că există atât Karma pozitivă, cât și Karma negativă, dar și faptul că cea din urmă poate fi îmbunătățită, curățată și

transformată în ceva benefic pentru noi. În funcție de acțiunile nostre, Karma ne poate răsplăti ori ne poate determina să învățăm o lecție importantă despre relaționare. Asta se răsfrânge, bineînțeles, și asupra vieții sentimentale. Oricine poate înlătura efectele Karmei negative, trebuie doar să își dorescă din toată inima acest lucru și să fie dispus să facă niște schimbări în viața de zi cu zi.

În primul rând, pentru a-ți schimba Karma, trebuie să începi să faci ceva DIFERIT, altfel decât o făceai înainte. Iată câteva remedii pentru a putea face asta.

Loading...

Faptele bune atrag energii pozitive și deci pot schimba efectele Karmei asupra noastră la capitolul dragoste. Atenție! Nu trebuie făcute fapte bune doar de ochii lumii, cu speranța de a primi în schimbul lor apreciera oamenilor sau orice altceva. Atunci când facem o faptă bună, nu ar trebui să ne așteptăm la o recompensă!

În plus, nici măcar nu trebuie să facem ceva colosal, ci un simplu gest, o mică acțiune în beneficiul cuiva mai mult sau mai puțin cunoscut, oricât de insignifiant ar părea. La fel, complimentele și cuvintele de apreciere ori recunoștință oferite din suflet reprezintă o metodă bună de remediere a Karmei. Tot ce contează este ca acestea să fie sincere!

Dă-ți voie să te bucuri de fericirea pe care o oferi și vei vedea că norocul se va schimba! Vei vedea în scurt timp că totul se schimbă!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4, obiecte feng shui 2019 pentru DRAGOSTE
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Zodia SOBOLAN. Femeia Sobolan in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Cum citim corect busola
Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.