Karma. Tot ce trebuie tinut minte despre karma si legile sale

Karma. Tot ce trebuie tinut minte despre karma si legile sale
Karma este un concept străvechi întâlnit în orice cultură, sub diverse nume - legea bumerang, legea atracției și altele. Iată cum să îți faci viața mai frumoasă.

Indiferent cum ar fi numită, regula este aceeași – ceea ce transmitem, primim la rândul nostru. Părinții ne învățau în copilărie că dacă suntem buni și facem fapte bune, vom fi răsplătiți, în timp ce dacă facem ceva rău, urmează să fim pedepsiți.

Exact asta spune și karma! Ceea ce gândim, ceea ce facem și ceea ce oferim, se întoarce spre noi. Dorința este unul dintre cele mai puternice atuuri pe care le poate avea un om, pentru că îl aduce aproape de orice își propune.

Trebuie avută foarte mare grijă, pentru că așa cum poate fi atrasă energia pozitivă, poate fi adusă și cea negativă în viața noastră. Răzbunarea, invidia, răutatea, găndurile distructive atrag haosul. Cu toate acestea, schimbarea karmei nu este imposibilă, ci ține doar de alegerile pe care le facem în fiecare zi.

În loc să ne răstim la cel care ne-a greșit, putem încerca să-i înțelegem situația, să ne gândim la propriile sale probleme și să încercăm să îi iertăm greșeala.

În loc să ne supărăm pentru neajunsurile vieții, putem să căutăm „partea plină a paharului” și să ne ocupăm timpul căutând o soluție să rezolvăm situațiile prin care trecem, să ne asumăm responsabilitatea și să acționăm cu mult curaj.

Alege să iubești pentru a fi iubit, să răspândești fericire pentru a fi fericit, să aduci pacea în jurul tău pentru a trăi în armonie!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.