Karma în funcție de zodie? Iată care e lecția pe care trebuie să o înveți!

26.NOIEMBRIE.2018
Karma în funcție de zodie? Iată care e lecția pe care trebuie să o înveți!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită încărcătură energetică și astfel cu o anumită lecție pe care trebuie să o învățăm. Karma ține de legea

cauzei și efectului, iar viața noastră este și rezultatul trecutului. Fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită încărcătură energetică și astfel cu o anumită lecție pe care trebuie să o învățăm. Iată care sunt datoriile Karmice, în funcție de zodie!

Karma Berbecului este marcată de impulsivitate și agresivitate, deoarere probabil într-o viață anterioară a eșuat profesional și nu și-a exprimat sentimentele. Scopul acestei vieți pentru Berbec: Fă-te cunoscut!

Taurul vine cu o Karma axată pe obținerea puterii financiare, pe lux și viața de familie. Probabil că în viața anterioară nu a știut să aprecieze persoanele din jurul său. Are nevoie de bun gust și este ghidat de dorința de afirmare. Scopul acestei vieți: Învață adevărata valoare a banului!

Loading...

Viața Gemenilor este marcată de o Karma concentrată pe comunicare și prietenie, deoarece e posibil ca în trecut să nu fi reușit să comunice corect, din cauza unei existențe dificile, în care nu și-au putut regăsi spiritualitatea. Scopul acestei vieți: Învață arta compromisului!

Karma Racului încă este centrată pe viețile anterioare, pentru că atunci nu a știut să se apropie de familie și prieteni. Nativul Rac rămâne blocat în diverse momente din trecut, motiv pentru care are o personalitate atât de dificilă uneori. Scopul acestei vieți: Găsește iubirea adevărată!

Leul vine cu Karma legată de ignoranță și putere, în același timp. Probabil, în trecut nu a avut puterea de câștiga respectul celor din jur și a renunțat la prieteni. Insensibilitatea și duritatea Leului sunt doar măști pe care le poartă pentru a nu fi rănit. Scopul acestei vieți: Fii fericit/ă!

Karma Fecioarei aduce în discuție mereu relațiile eșuate și problemele sentimentale care încă se resimt. Cel mai probabil, în trecut nu a știut să se bucure de lucrurile cu adevărat importante. Scopul acestei vieți: Găsește-ți echilibrul!

Balanța are o Karma încărcată cu probleme amoroase, deoarece în trecut a trăit din fericirea altor persoane, ignorând-o pe cea proprie. Scopul acestei vieți: Regăsește-te și învață să te bucuri de propria persoană!

Scorpionul vine cu o Karma axată pe propria personalitate, pe viața sentimentală. Probabil într-o viață anterioară nativul Scorpion nu a câștigat războiul cu propria persoană, de asta trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Scopul acestei vieți: Dă-ți voie să fii fericit/ă!

Karma Săgetătorului presupune înfrângerea obstacolelor interioare și psihoanaliza propriei persoane, deoarece în trecut a avut o fire mult prea pesimistă. Scopul acestei vieți: Visează și bucură-te de viață!

Karma nativului Capricorn este încărcată de energii negative și neliniște. Probabil într-o viață anterioară nu a reușit să se înțeleagă pe deplin. Ar fi indicat să învețe să facă uneori compromisuri și să respecte deciziile celor din jur. Scopul acestei vieți: Descoperă adevăratul sens al vieții!

Vărsătorul vine cu o Karma axată pe problemele existențiale și pe resentimentele din viețile anterioare, deoarece în trecut nu a știut să aprecieze lucrurile mici care aduc fericire. Scopul acestei vieți: Deprinde arta comunicării!

Karma nativilor Pești este una destul de colorată, deoarece în viața anterioară nu ți-ai găsit sufletul pereche, deși au intrat în contact cu iubirea adevarată. Acum este momentul să învețe să fie pe cont propriu, să se maturizeze și să respecte deciziile celorlalți. Scopul acestei vieți: Crezi în tine!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.