Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Karma în funcție de zodie? Iată care e lecția pe care trebuie să o înveți!

Karma în funcție de zodie? Iată care e lecția pe care trebuie să o înveți!

Fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită încărcătură energetică și astfel cu o anumită lecție pe care trebuie să o învățăm. Karma ține de legea

cauzei și efectului, iar viața noastră este și rezultatul trecutului. Fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită încărcătură energetică și astfel cu o anumită lecție pe care trebuie să o învățăm. Iată care sunt datoriile Karmice, în funcție de zodie!

Karma Berbecului este marcată de impulsivitate și agresivitate, deoarere probabil într-o viață anterioară a eșuat profesional și nu și-a exprimat sentimentele. Scopul acestei vieți pentru Berbec: Fă-te cunoscut!

Taurul vine cu o Karma axată pe obținerea puterii financiare, pe lux și viața de familie. Probabil că în viața anterioară nu a știut să aprecieze persoanele din jurul său. Are nevoie de bun gust și este ghidat de dorința de afirmare. Scopul acestei vieți: Învață adevărata valoare a banului!

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Viața Gemenilor este marcată de o Karma concentrată pe comunicare și prietenie, deoarece e posibil ca în trecut să nu fi reușit să comunice corect, din cauza unei existențe dificile, în care nu și-au putut regăsi spiritualitatea. Scopul acestei vieți: Învață arta compromisului!

Karma Racului încă este centrată pe viețile anterioare, pentru că atunci nu a știut să se apropie de familie și prieteni. Nativul Rac rămâne blocat în diverse momente din trecut, motiv pentru care are o personalitate atât de dificilă uneori. Scopul acestei vieți: Găsește iubirea adevărată!

Leul vine cu Karma legată de ignoranță și putere, în același timp. Probabil, în trecut nu a avut puterea de câștiga respectul celor din jur și a renunțat la prieteni. Insensibilitatea și duritatea Leului sunt doar măști pe care le poartă pentru a nu fi rănit. Scopul acestei vieți: Fii fericit/ă!

Karma Fecioarei aduce în discuție mereu relațiile eșuate și problemele sentimentale care încă se resimt. Cel mai probabil, în trecut nu a știut să se bucure de lucrurile cu adevărat importante. Scopul acestei vieți: Găsește-ți echilibrul!

Balanța are o Karma încărcată cu probleme amoroase, deoarece în trecut a trăit din fericirea altor persoane, ignorând-o pe cea proprie. Scopul acestei vieți: Regăsește-te și învață să te bucuri de propria persoană!

Scorpionul vine cu o Karma axată pe propria personalitate, pe viața sentimentală. Probabil într-o viață anterioară nativul Scorpion nu a câștigat războiul cu propria persoană, de asta trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Scopul acestei vieți: Dă-ți voie să fii fericit/ă!

Compatibilitate zodii

Karma Săgetătorului presupune înfrângerea obstacolelor interioare și psihoanaliza propriei persoane, deoarece în trecut a avut o fire mult prea pesimistă. Scopul acestei vieți: Visează și bucură-te de viață!

Karma nativului Capricorn este încărcată de energii negative și neliniște. Probabil într-o viață anterioară nu a reușit să se înțeleagă pe deplin. Ar fi indicat să învețe să facă uneori compromisuri și să respecte deciziile celor din jur. Scopul acestei vieți: Descoperă adevăratul sens al vieții!

Vărsătorul vine cu o Karma axată pe problemele existențiale și pe resentimentele din viețile anterioare, deoarece în trecut nu a știut să aprecieze lucrurile mici care aduc fericire. Scopul acestei vieți: Deprinde arta comunicării!

Karma nativilor Pești este una destul de colorată, deoarece în viața anterioară nu ți-ai găsit sufletul pereche, deși au intrat în contact cu iubirea adevarată. Acum este momentul să învețe să fie pe cont propriu, să se maturizeze și să respecte deciziile celorlalți. Scopul acestei vieți: Crezi în tine!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit