Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

03.NOIEMBRIE.2017
Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Categorie: Numerologie Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:pinterest.com

Numerologia se bazează pe ideea că nimic nu este întâmplător. Ce îți transmite matricea ta personală. Matricea numerologică, numită pătratul lui

Pitagora, reflectă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.

DE INTERES: Cifra Destinului

Numerologul interpretează matricea în funcție de numerele care apar, de numărul de apariții ale cifrelor sau de lipsa acestora. Fiecare cifră are însă o semnificație precisă:

Cifra 1 este asociată cu intelectul și modul în care o persoană lucrează cu gândurile și ideile sale. Cifra 1 reflectă modalitatea în care aceasta lucrează cu informațiile și modul în care își folosește puterea minții.
Află mai multe despre Cifra 1

Cifra 2 simbolizează energia fizică. Aceasta oferă informații despre forța fizică a unei persoane, despre energia cu care este înzestrată și modalitatea în care prezența sau lipsa acestei cifre reușește să ne influențeze stilul de viață.
Află mai multe despre Cifra 2

Cifra 3 este asociată în numerologie cu felul în care o persoană face sinteze, cu modalitatea în care stochează informațiile și cu capacitatea de a memora idei noi sau sentimente.
Află mai multe despre Cifra 3

Cifra 4 simbolizează cifra sănătății. Aceasta face referire la starea sistemului imunitar, vitalitatea, instinctul de autoapărare și capacitatea de a munci.
Află mai multe despre Cifra 4

Cifra 5 reflectă intuiția și felul în care fiecare își gestionează sistemul emoțional. Vorbește despre discernământul, felul în care o persoană se bazează pe sentimentele sale și pe puterea de a lua decizii pe baza acestora.
Află mai multe despre Cifra 5

Cifra 6 este asociată în numerologie cu simțul practic, dar și cu norocul financiar și senzualitatea. Aceasta este legată de capacitatea de a crea (fertilitatea, banii, ideile practice) și de organizarea armoniei interioare.
Află mai multe despre Cifra 6

Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea, dar și norocul pe care o persoană îl are în viață. Reflectă nivelul spiritual, evoluția, talentele, înțelepciunea, imaginația și simțul rațiunii.
Află mai multe despre Cifra 7

Cifra 8 este asociată cu iubirea, responsabilitatea și cu simțul datoriei. Arată dragostea și căsătoria, responsabilitatea și puterea de sacrificiu ale unei persoane.
Află mai multe despre Cifra 8

Cifra 9 este asociată în numerologie cu inteligența. Oferă informații în legătură cu mentalitatea, abilitatea de a studia și de a lucra cu informații.
Află mai multe despre Cifra 9

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.