Transport gratuit peste 170 lei

Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Numerologia se bazează pe ideea că nimic nu este întâmplător. Ce îți transmite matricea ta personală. Matricea numerologică, numită pătratul lui

Pitagora, reflectă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.

DE INTERES: Cifra Destinului

Numerologul interpretează matricea în funcție de numerele care apar, de numărul de apariții ale cifrelor sau de lipsa acestora. Fiecare cifră are însă o semnificație precisă:

Numerologie

Cifra 1 este asociată cu intelectul și modul în care o persoană lucrează cu gândurile și ideile sale. Cifra 1 reflectă modalitatea în care aceasta lucrează cu informațiile și modul în care își folosește puterea minții.
Află mai multe despre Cifra 1

Cifra 2 simbolizează energia fizică. Aceasta oferă informații despre forța fizică a unei persoane, despre energia cu care este înzestrată și modalitatea în care prezența sau lipsa acestei cifre reușește să ne influențeze stilul de viață.
Află mai multe despre Cifra 2

Cifra 3 este asociată în numerologie cu felul în care o persoană face sinteze, cu modalitatea în care stochează informațiile și cu capacitatea de a memora idei noi sau sentimente.
Află mai multe despre Cifra 3

Cifra 4 simbolizează cifra sănătății. Aceasta face referire la starea sistemului imunitar, vitalitatea, instinctul de autoapărare și capacitatea de a munci.
Află mai multe despre Cifra 4

Cifra 5 reflectă intuiția și felul în care fiecare își gestionează sistemul emoțional. Vorbește despre discernământul, felul în care o persoană se bazează pe sentimentele sale și pe puterea de a lua decizii pe baza acestora.
Află mai multe despre Cifra 5

Cifra 6 este asociată în numerologie cu simțul practic, dar și cu norocul financiar și senzualitatea. Aceasta este legată de capacitatea de a crea (fertilitatea, banii, ideile practice) și de organizarea armoniei interioare.
Află mai multe despre Cifra 6

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea, dar și norocul pe care o persoană îl are în viață. Reflectă nivelul spiritual, evoluția, talentele, înțelepciunea, imaginația și simțul rațiunii.
Află mai multe despre Cifra 7

Cifra 8 este asociată cu iubirea, responsabilitatea și cu simțul datoriei. Arată dragostea și căsătoria, responsabilitatea și puterea de sacrificiu ale unei persoane.
Află mai multe despre Cifra 8

Cifra 9 este asociată în numerologie cu inteligența. Oferă informații în legătură cu mentalitatea, abilitatea de a studia și de a lucra cu informații.
Află mai multe despre Cifra 9

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit