Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

03.NOIEMBRIE.2017
Numerologie: semnificația cifrelor de la 1 la 9 din matricea numerologică

Categorie: Numerologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:pinterest.com

Numerologia se bazează pe ideea că nimic nu este întâmplător. Ce îți transmite matricea ta personală. Matricea numerologică, numită pătratul lui

Pitagora, reflectă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.

DE INTERES: Cifra Destinului

Numerologul interpretează matricea în funcție de numerele care apar, de numărul de apariții ale cifrelor sau de lipsa acestora. Fiecare cifră are însă o semnificație precisă:

Cifra 1 este asociată cu intelectul și modul în care o persoană lucrează cu gândurile și ideile sale. Cifra 1 reflectă modalitatea în care aceasta lucrează cu informațiile și modul în care își folosește puterea minții.
Află mai multe despre Cifra 1

Loading...

Cifra 2 simbolizează energia fizică. Aceasta oferă informații despre forța fizică a unei persoane, despre energia cu care este înzestrată și modalitatea în care prezența sau lipsa acestei cifre reușește să ne influențeze stilul de viață.
Află mai multe despre Cifra 2

Cifra 3 este asociată în numerologie cu felul în care o persoană face sinteze, cu modalitatea în care stochează informațiile și cu capacitatea de a memora idei noi sau sentimente.
Află mai multe despre Cifra 3

Cifra 4 simbolizează cifra sănătății. Aceasta face referire la starea sistemului imunitar, vitalitatea, instinctul de autoapărare și capacitatea de a munci.
Află mai multe despre Cifra 4

Cifra 5 reflectă intuiția și felul în care fiecare își gestionează sistemul emoțional. Vorbește despre discernământul, felul în care o persoană se bazează pe sentimentele sale și pe puterea de a lua decizii pe baza acestora.
Află mai multe despre Cifra 5

Cifra 6 este asociată în numerologie cu simțul practic, dar și cu norocul financiar și senzualitatea. Aceasta este legată de capacitatea de a crea (fertilitatea, banii, ideile practice) și de organizarea armoniei interioare.
Află mai multe despre Cifra 6

Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea, dar și norocul pe care o persoană îl are în viață. Reflectă nivelul spiritual, evoluția, talentele, înțelepciunea, imaginația și simțul rațiunii.
Află mai multe despre Cifra 7

Cifra 8 este asociată cu iubirea, responsabilitatea și cu simțul datoriei. Arată dragostea și căsătoria, responsabilitatea și puterea de sacrificiu ale unei persoane.
Află mai multe despre Cifra 8

Cifra 9 este asociată în numerologie cu inteligența. Oferă informații în legătură cu mentalitatea, abilitatea de a studia și de a lucra cu informații.
Află mai multe despre Cifra 9

loading...
9695
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.