Transport gratuit peste 140 lei

Numerologie. Calculează și află care este Scara Fericirii

Numerologie. Calculează și află care este Scara Fericirii

În numerologie, suma tuturor treptelor de evoluție din viața unui om reprezintă o scară a fericirii. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă fericirea?

Numerologii au găsit explicația.

SUBIECT SIMILAR: Ce reprezintă Matricea Numerologică și care sunt beneficiile ei?

Conform principiilor numerologiei, Scara Fericirii arată ordinea forțelor pe care trebuie să le dezvolte o persoană pas cu pas. Odată dezvoltate aceste forțe, omul ajunge să capete starea de împlinire și de satisfacție.

Scara Fericirii și etapele de evoluție

Numerologii consideră că fiecare persoană are de parcurs un anumit drum în viață, cu scopul de a-și îndeplini destinul și de a reuși să atingă fericirea. Acest drum poate fi mult mai ușor de parcurs dacă persoana în cauză respectă într-o anumită ordine diferite etape de evoluție și înțelege importanța parcurgerii acestora. În acest mod, ea va căpăta o privire de ansamblu asupra vieții sale și va dobândi o stare de înțelepciune.

Best seller

Cum se stabilesc etapele de evoluție ale fiecărui om?

Etapele de evoluție se stabilesc pe baza unui calcul matematic care pornește de la studiul matricei numerologice.
Fiecare treaptă a evoluției personale are propriile capcane și beneficii. Însă experiența acumulată de pe urma acestora, după ce misiunea a fost îndeplinită cu succes, are ca efect motivarea persoanei spre nivelul următor de evoluție.

Pentru ca evoluția în viață să fie posibilă, toate etapele de evoluție din scara fericirii trebuie îndeplinite cu răbdare și în ordine, începând de la etapele cu valoarea cea mai mică și terminând cu etapele care au valoarea cea mai mare. În plus, fiecare treaptă superioară celei precedente depinde de realizarea etapelor de sub ea.
Etapele care au aceeași valoare pot fi realizate la alegere, deoarece dezvoltarea unei singure etape va atrage de la sine și dezvoltarea celorlalte.

Îți recomandăm

Cum se calculează și care este beneficiul ei?

Utilizând numele tău complet (nume și prenume) și data nașterii, vei afla care este ordinea forțelor pe care trebuie să le dezvolți în viață, pentru a fi cu adevărat fericit. Este esențial să începi cu forțele înscrise în dreptul celor mai mici numere și să termini cu forțele din dreptul numerelor mari.
Scara fericirii te ajută să-ți atingi scopurilor și să-ți îndeplinești dorințele, în armonie cu ceea ce ești cu adevărat și într-o ordine corectă.

Semnificația și Vibrația literelor

Știai că fiecare literă din numele și prenumele tău au o influență în definirea fericirii tale?
Fiecare literă din alfabet este guvernată de o anumită cifră și are o anumită vibrație energetică. Astfel, numele pe care îl ai nu este aleatoriu, ci are o semnificație aparte și rezonează cu toată ființa ta interioară.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Ciclul energetic de 9 ani și influența sa asupra existenței

Numerologii, la fel ca astrologii și maeștii feng shui, consideră că Universul și timpul se bazează pe anumite cicluri bine stabilite. În același mod, viața fiecăruia dintre noi cuprinde mai multe cicluri de evoluție.
În numerologie, fiecare ciclu de evoluție are 9 ani și este sub influența unei cifre de la 1 la 9. În funcție de cifra care guvernează anul de evoluție, fiecare persoană va avea parte de la un an la altul de schimbări specifice acesteia. De exemplu, într-un an va reuși să obțină câștiguri materiale, în alt an va avea succes la examene etc. Astfel, restectând ciclurile de evoluție, vei avea un drum ascendent în viață și plin de reușite.

AFLĂ CARE ESTE SCARA FERICIRII TALE:
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii