Legătura uimitoare dintre ficat și ochi sănătoși

14.MARTIE.2018
Legătura uimitoare dintre ficat și ochi sănătoși

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:humor.gunaxin.com

Medicina tradițională chineză ne ajută să îmbunătățim vederea, hipermetropia, miopia. Ficatul stochează și reglează volumul de sânge, iar sângele din

ficat asigură umiditatea optimă la nivelul ochilor și contribuie la acuitatea vizuală. Medicina tradițională chineză compară organele vitale cu elemente din natură.

Există 5 elemente (foc, lemn, apă, pământ, metal) cu ajutorul cărora se aduc beneficii stării de sănătate. În medicina chineză ficatul este comparat cu elementul lemn și în alimentație lemnul este reprezentat de salate și citrice, apa de lichide, metalul de condimente iuți, focul de alimente cu gust amar.

La fel ca în natură, lemnul crește dacă îl udăm și îi scade puterea, moare, dacă îl tăiem cu unelte din metal. Pentru a identifica problemele specifice de sănătate, astrologia chineză folosește harta natală pentru a determina procentul elementelor naturale.

Loading...

DE INTERES: Combinații alimentare corecte

Pentru a determina cum este influențat gradul de acuitate vizuală vom introduce data nașterii pentru a calcula coloanele destinului. În această hartă vom găsi un grafic numit Balanța elementelor.

Dacă în balanța elementelor apare mai mult de 40% lemn, va exista o predispoziție la conjunctivită, infecții oculare, creșterea tensiunii intraoculare, tulburări de vedere (hipermetropie).
Pentru a preveni aceste probleme cu ochii, e necesar să reducem cantitatea de element lemn, folosind elemente de metal sau foc din alimentație: condimente (cantități mici de ghimbir și ardei iute); dietă bogată în alimente cu gust amar (grepfruit, migdale amare).

Dacă în balanță există mai puțin de 15% lemn, este posibil să apară predispoziție la miopie, vedere neclară, ochi uscați. Pentru a îmbunătăți vederea în acest caz, este necesar să creștem puterea lemnului cu apă, sucuri de citrice, lichide cu gust sărat.

Dat fiind faptul că ficatul este organul cel mai activ din corp între orele 01:00-03:00, ZODIACOOL recomandă:
- respectarea orelor de somn, evitarea consumului excesiv de apă sau alcool în acest interval de timp
- plimbări dese în natură
- evitarea consumului de alimente după ora 20:00.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.