6 zodii care se laudă cu investiții majore în anul 2018

1383
SHARE
5.00
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Anul 2018 vine pentru unele zodii cu șanse unice de a investi și de a se dezvolta financiar.

Horoscop cu previziuni complete pentru carieră și bani este realizat de astrologi experți.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni lunare

În anul 2018, unii nativi vor fi dominați de dorința de a investi, iar astrele le susțin dorința prin șanse sporite și posibilități de dezvoltare.

RAC
Începeți anul în forță, semnați contracte noi, deschideți o firmă. Valorificați la maximum acest an, care vine numai cu provocări pe partea investițiilor. Cei mai avantajați vor fi cei care muncesc în  domeniile: artistice, mass-media, cercetare, inovare, deoarece ideile lor de avangardă vor prinde la public.

FECIOARĂ
Aveți dorința de a ieși în evidență, muncă susținută, creativitate ieșită din comun, afirmare, care va veni în special în lunile iunie-august, când veți fi remarcați de anumite persoane sus-puse. Vor apărea noi perspective spre care este indicat să vă orientați. Finele anului 2018 aduce noi dorințe de a investi, în special în imobiliare.

BALANȚĂ
Multe oportunități, gânduri de investiții în propriile hobby-uri sau idei geniale, surprize plăcute. Ideile sugerate de persoane noi apărute în cercul de prieteni pot fi benefice. Vor da lovitura cei care vor asculta de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care îi va ilumina în găsirea soluțiilor pentru a se dezvolta financiar.

SĂGETĂTOR
Destul de multe confruntări pe partea financiară, cu scopul de a se pune la curent cu tot ceea ce înseamnă noutatea și posibilitatea de a investi în viitor. Tot acest demers va rodi în următorii doi ani și jumătate. Vor exista multe situații tensionate și chiar investiții riscante. Rezultatele lui 2018 se vor concretiza în următorii 3-4 ani.

CAPRICORN
2018 este propice pentru a iniția noi proiecte, colaborări, investiții. Până la finele anului, toți acești nativi, indiferent de statutul social, profesional, vor cunoaște o evoluție. Căutați investitori dornici să vă asculte ideile, inovațiile, nu trebuie să vă fie frică, întrucât toate șansele sunt de partea voastră.

VĂRSĂTOR
Se va manifesta o dorință acută spre reformă, de a investi banii și de a genera abundență. Veți fi primii care veți intui dinainte ceea ce urmează pe plan financiar, timp de mulți ani de acum încolo: investiții, bursă, achiziții etc. Vor avea perioade de detașare, moment în care vor găsi acea idee genială, care îi va îmbogăți.

Sursă foto: pinterest.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL PENTRU A-ȚI OFERI CONȚINUT PREFERAT:

5  2
VOTURI

Pe același subiect

CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 13 decembrie 2017
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2017. Termeni.