Zodia Săgetător și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Săgetător și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Pentru zodia Săgetător sau ascendentul în Săgetător se va amplifica o energie mai pătimașă a dragostei. Vezi mai multe previziuni astrologice și soluții

ZODIACOOL pentru a beneficia de această perioadă. Pentru voi Venus va retrograda în casa a V-a și de aici va amplifica o energie mai pătimașă a dragostei, a romantismului. Veți deveni pentru o perioadă un magnet pentru cei din jur. Poate chiar voi veți genera energia pentru aceste persoane ce vor gravita prin preajma voastră.

Previziuni SĂGETĂTOR / ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR

Nevoia de a iubi se va manifesta fizic, partea amoroasă va fi amplificată, iar pentru mulți dintre voi această perioadă va aduce copii.
Este recomandat să folosiți această energie în scop constructiv, ca de exemplu pentru a merge la sală sau pentru a alerga.
Din luna aprilie accentul va cădea pe cămin, poate vă veți renova casa. Dacă deja aveți copii, Venus în retrogradare vă va face cunoștință cu minciunile acestora. Cu această ocazie veți ști unde trebuie să mai lucrați. Poate ar fi bine să mai schimbați atitudinea.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.