Zodia care riscă cel mai mult să fie implicată în certuri în luna iulie 2018

30.IUNIE.2018
Zodia care riscă cel mai mult să fie implicată în certuri în luna iulie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:express.co.uk

Vei fi supărăcios, relaţiile vor scârţâi din cauza certurilor fără rost. Află de ce te vei certa în luna iulie. Nu că ar fi de la natură înzestrați cu

o sămânță mai mare de scandal decât alte zodii, dar în această lună Capricornii își vor ieși din fire, vor fi puși pe ceartă și nimeni nu va avea șanse să câștige dacă “se va lua la trântă” cu ei.

Capricornii vor întâmpina dificultăți de comunicare, vor fi iritați de atitudinea celor din anturaj sau de acasă.

Pe plan sentimental, cu cât vor încearca mai mult să topească tensiunile, cu atât mai mult vor agrava lucrurile. Dacă în ultima vreme au fost răbdători cu partenerul de viață, acum parcă îi văd toate defectele și nu mai sunt dispuși să facă niciun compromis. Aversiunea, criticile vor ajunge la apogeu, Capricornii vor reacționa într-un mod agresiv verbal, unii chiar și fizic.

Loading...

Unii Capricorni, chiar dacă sunt într-o relație importantă, vor fi tentați să “calce strâmb”, poate pentru a-și demonstra că pot, sau ca să-și consume energia negativă a frustrării.

Pe partea profesională, posibil ca acești nativi să atragă în preajma lor persoane cu un comportament dificil, de aceea ar trebui să se focalizeze să-și îndeplinească sarcinile de muncă și să nu se implice în viața altora.Totuși, cu greu își vor controla instinctele, se vor încăpățâna și nu vor mai accepta să fie contraziși, chiar dacă își vor da seama că nu se merită, pur și simplu nu se vor putea abține.

Cei care lucrează în funcții strategice vor trebui să abordeze situațiile neașteptate cu diplomație, să nu sară la concluzii pripite și să nu aibă o reacție negativă în fața unor comentarii nevinovate în timpul unor întruniri de afaceri.

Recomandăm Capricornilor ca în această lună de foc să facă tot posibilul pentru a nu gândi negativ, nici despre felul în care arată, nici la adresa abilităților pe care le au, pentru a nu declanșa o reacție în lanț și a nu ajunge la crize de nervi, accese de furie. Încercați să fiți cât mai răbdători, acest val de energie negativă va trece și veți reuși să atenuați posibilele conflicte și nemulțumiri în lunile următoare.

loading...
5917
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui
Horoscop pentru muncă și bani Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn se află în ape

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.