Zodia care riscă cel mai mult să fie implicată în certuri în luna iulie 2018

30.IUNIE.2018
Zodia care riscă cel mai mult să fie implicată în certuri în luna iulie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:express.co.uk

Vei fi supărăcios, relaţiile vor scârţâi din cauza certurilor fără rost. Află de ce te vei certa în luna iulie. Nu că ar fi de la natură înzestrați cu

o sămânță mai mare de scandal decât alte zodii, dar în această lună Capricornii își vor ieși din fire, vor fi puși pe ceartă și nimeni nu va avea șanse să câștige dacă “se va lua la trântă” cu ei.

Capricornii vor întâmpina dificultăți de comunicare, vor fi iritați de atitudinea celor din anturaj sau de acasă.

Pe plan sentimental, cu cât vor încearca mai mult să topească tensiunile, cu atât mai mult vor agrava lucrurile. Dacă în ultima vreme au fost răbdători cu partenerul de viață, acum parcă îi văd toate defectele și nu mai sunt dispuși să facă niciun compromis. Aversiunea, criticile vor ajunge la apogeu, Capricornii vor reacționa într-un mod agresiv verbal, unii chiar și fizic.

Unii Capricorni, chiar dacă sunt într-o relație importantă, vor fi tentați să “calce strâmb”, poate pentru a-și demonstra că pot, sau ca să-și consume energia negativă a frustrării.

Pe partea profesională, posibil ca acești nativi să atragă în preajma lor persoane cu un comportament dificil, de aceea ar trebui să se focalizeze să-și îndeplinească sarcinile de muncă și să nu se implice în viața altora.Totuși, cu greu își vor controla instinctele, se vor încăpățâna și nu vor mai accepta să fie contraziși, chiar dacă își vor da seama că nu se merită, pur și simplu nu se vor putea abține.

Cei care lucrează în funcții strategice vor trebui să abordeze situațiile neașteptate cu diplomație, să nu sară la concluzii pripite și să nu aibă o reacție negativă în fața unor comentarii nevinovate în timpul unor întruniri de afaceri.

Recomandăm Capricornilor ca în această lună de foc să facă tot posibilul pentru a nu gândi negativ, nici despre felul în care arată, nici la adresa abilităților pe care le au, pentru a nu declanșa o reacție în lanț și a nu ajunge la crize de nervi, accese de furie. Încercați să fiți cât mai răbdători, acest val de energie negativă va trece și veți reuși să atenuați posibilele conflicte și nemulțumiri în lunile următoare.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.