Marte retrograd pentru SĂGETĂTOR predispune la probleme financiare

19.IUNIE.2018
Marte retrograd pentru SĂGETĂTOR predispune la probleme financiare

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:projecttimes.com

Un surplus energetic poate să aducă agresivitate, amenințări, se recomandă canalizarea acestuia spre ceva constructiv. Săgetătorii vor simți influențele

lui Marte retrograd pe casa deplasărilor, discuțiilor, relațiilor cu frații, actelor, amenzilor, banilor veniți din muncă proprie.

După cum se poate vedea și în momentul retrogradării, Saturn în opoziție cu Soarele predispune pentru voi la probleme financiare, încercați dacă nu sunteți stăpâni pe un domeniu să nu riscați, studiați, cereți păreri, discutați cu oamenii din domeniu, nu vă opriți la o singură idee.

Recomandăm Săgetătorilor să aibă încredere doar în intuiția lor, să nu facă ceea ce le impun alții fără să gândească.
Pe partea de acte pot să apară probleme mai ales dacă în această perioadă plănuiesc să achiziționeze un bun: mașină, aparat, casă, cel mai probabil cineva încearcă să profite de neatenția voastră.

În trafic acest surplus energetic poate să aducă agresivitate, amenințări, amenzi, accidente, de aceea încercați să vă duceți această stare de agitație pe partea de cunoaștere: studiați, învățați, participați la cursuri, schimbați idei cu oameni noi.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.