Marte retrograd: nativii GEMENI vor lua decizii radicale peste noapte

16.IUNIE.2018
Marte retrograd: nativii GEMENI vor lua decizii radicale peste noapte

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:pupamag.com

Recomandăm multă prudență în ceea ce spuneți, nu vă neglijați sănătatea, mai ales a sufletului. Mișcarea de retrogradare a lui Marte din Vărsător

afectează Gemenii pe direcțiile: studii, străinătate, călătorii, discurs, responsabilitate, aprobări, acte, cereri, relații cu instituțiile etc.

Peste toate aceste tendințe de blocaj se va mai suprapune și Mercur retrograd din Iulie, ceea ce va îngreuna și mai mult viața acestor nativi. Partea bună vine din sfera cunoașterii, spiritualității, cei mai avantajați sunt cei care din 2008 până în prezent au căutat de suflet.

Cei care nu au tangență cu această dimensiune se pare că de voie sau de nevoie vor cocheta cu tot ceea ce reprezintă mister. Gemenii pot lua decizii peste noapte în ceea ce privește mutarea în străinătate, pot să înceapă o lucrare științifică, posibil să își asume responsabilitatea de a vorbi în public etc.

Recomandăm multă prudență în ceea ce spuneți, aveți șanse mari să legați unele orgolii, să fiți sancționați etc. Perioadă excelentă pentru cei care au restanțe, examene de dat, acum aveți toate șansele de a trece cu brio peste orice provocare.

Nu neglijați sănătatea, îngrijiți-vă de suflet mai întâi și apoi de trup. Și în cazul vostru sunt șanse să fiți prinși cu minciuni, acolo unde ați fost prinși în relații extraconjugale. Repercusiunile se vor resimți și în 2019, cel mai probabil veți învăța o lecție despre încrederea în oameni.

Dacă sunt probleme în căsnicie, după 11 August 2018 se poate lua în calcul și divorțul, posibil ca Gemenii să plece mai cu nimic din relații.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.