Marte retrograd: nativii GEMENI vor lua decizii radicale peste noapte

16.IUNIE.2018
Marte retrograd: nativii GEMENI vor lua decizii radicale peste noapte

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:pupamag.com

Recomandăm multă prudență în ceea ce spuneți, nu vă neglijați sănătatea, mai ales a sufletului. Mișcarea de retrogradare a lui Marte din Vărsător

afectează Gemenii pe direcțiile: studii, străinătate, călătorii, discurs, responsabilitate, aprobări, acte, cereri, relații cu instituțiile etc.

Peste toate aceste tendințe de blocaj se va mai suprapune și Mercur retrograd din Iulie, ceea ce va îngreuna și mai mult viața acestor nativi. Partea bună vine din sfera cunoașterii, spiritualității, cei mai avantajați sunt cei care din 2008 până în prezent au căutat de suflet.

Cei care nu au tangență cu această dimensiune se pare că de voie sau de nevoie vor cocheta cu tot ceea ce reprezintă mister. Gemenii pot lua decizii peste noapte în ceea ce privește mutarea în străinătate, pot să înceapă o lucrare științifică, posibil să își asume responsabilitatea de a vorbi în public etc.

Loading...

Recomandăm multă prudență în ceea ce spuneți, aveți șanse mari să legați unele orgolii, să fiți sancționați etc. Perioadă excelentă pentru cei care au restanțe, examene de dat, acum aveți toate șansele de a trece cu brio peste orice provocare.

Nu neglijați sănătatea, îngrijiți-vă de suflet mai întâi și apoi de trup. Și în cazul vostru sunt șanse să fiți prinși cu minciuni, acolo unde ați fost prinși în relații extraconjugale. Repercusiunile se vor resimți și în 2019, cel mai probabil veți învăța o lecție despre încrederea în oameni.

Dacă sunt probleme în căsnicie, după 11 August 2018 se poate lua în calcul și divorțul, posibil ca Gemenii să plece mai cu nimic din relații.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...
6354
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii
Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.