Marte retrograd: Nativii BERBEC vor juca ultima carte în relații

15.IUNIE.2018
Marte retrograd: Nativii BERBEC vor juca ultima carte în relații

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:mysticmedusa.com

Berbecul este dezanvatajat de acest moment astral, suferind din punct de vedere financiar și emoțional. Marte este guvernatorul vostru, prin urmare efectele

acestei mișcări pentru voi se vor resimți asemenea unei lovituri sub centură.

Punct vulnerabil banii, vă recomandăm în această perioadă să nu împrumutați prieteni, cunoscuți, nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite, deoarece sunt șanse să rămâneți pentru următorii 2 ani cu datorii.

Perioadă bună pentru relațiile care nu mai merg, acum se va juca ultima carte, fie spuneți ceea ce simțiți, vă confesați și treceți la un alt nivel, fie apare scindarea.

Tendințele sunt de ruptură. Momentul retrogradării scoate în evidență multe nemulțumiri: posibil ca partenerul să asculte prea mult de partener, să pună familia din care provine mai presus de relație, să își dorească prea repede să avanseze la un alt nivel și să forțeze mâna Berbecilor.

Nativii care se află în relații extraconjugale în această perioadă pot comite greșeli, pot fi descoperiți. Pentru doamnele însărcinate, pe fonsul stresului, crește riscul de piedere a a sarcinii.

Dacă nu este caz de urgență, încercați să amânați orice intervenție chirurgicală, pot să apară complicații. Pe plan spiritual, aveți posibilitatea de a crește, vedem să vă orientați spre cunoaștere, apropierea de biserică vă va întări psihicul.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.