PEȘTII, cei mai încercați nativi de Marte retrograd. Luptați cu voi înșivă

21.IUNIE.2018
PEȘTII, cei mai încercați nativi de Marte retrograd. Luptați cu voi înșivă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:3.bp.blogspot.com

Misiune grea pentru Pești în această vară, o luptă grea pe care, pentru a o câștiga, au nevoie de un specialist. Peștii sunt cei mai greu încercați de

această retrogradare, Neptun, guvernatorul vostru, este deasupra momentului de retrogradare, ceea ce arată că, doar prin credință o să evoluați, prin autodepășire, prin încercarea de a înțelege rostul vieții pe Pământ.

Cei care au probleme cronice pot să aibă parte de complicații, Eclipsele din 13 iulie, 27 Iulie și 11 August suprasolicită problemele sufletului și ale trupului. Dacă aveți frici, temeri, stări pe care le țineți după voi de ani de zile, confruntați-le.

Nimeni nu își va asuma responsabilitatea în locul vostru, poate de aceea contextul actual aduce ruptură de trecut, de prieteni, rude, partener, pentru a vă lăsa singuri, pentru a conștientiza faptul că fericirea este o stare generată tocmai de prezența personală.

Doar de noi înșine depinde cum ne raportăm la exterior: cerșim milă, cerem îndurare sau suntem regi, oamenii ne urmează pentru că ne controlăm gândurile.

Misiune grea pentru Pești în această vară, de aceea le recomand un specialist: preot, medic, psiholog, astrolog etc, pentru a explica de ce se află în astfel de situații.

Cei care au probleme cu legea acum se pare că nu vor mai scăpa, pot să li se îngrădească liberatea, să fie sancționați.

Vor fi și Pești care vor fi avantajați de aceste evemente din 2018, în această categorie se încadrează cei care s-au aplecat spre spiritualitate din 2011 până în prezent, au cercetat, s-au autodepășit.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.