Efecte Marte retrograd pentru LEU: perioade tulburi, maturizare emoțională

17.IUNIE.2018
Efecte Marte retrograd pentru LEU: perioade tulburi, maturizare emoțională

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:wiccanspells.info

Afirmare, maturizare emoțională, dragoste care ascunde secrete nocive, totul va ieși la suprafață în septembrie. Pentru nativii Leu se anunță perioade

tulburi, momentul retrogradării scoate în evidență nu mai mult de 6 aspecte astrale tensionate, toate acestea vizează partea sentimentală, implicit partea de psihic.

Leii se vor maturiza, de fapt este momentul lor, lecțiile acumulate acum vor fi valabile pentru următorii 18-19 ani. Cei care sunt în relații tensionate vor opta pentru a rupe acel chin. Stima de sine va crește, iubirea manifestată față de propria persoană acum va determina această modificare de atitudine.

Cei singuri se pot îndrăgosti de persoane noi, însă nu vor fi atenți la detalii, aici intervine problema, după luna Septembrie 2018 totul va ieși la suprafață.

Partea bună este că Leii vor ieși din starea de amorțire, vor ieși la vânătoare, se vor afirma, vor fi mai vorbăreți. Eclipsele din 27 Iulie-11 August vor pune gaz pe focul mocnit adus de acest Marte retrograd din 27 Iunie.

Dacă veți simți că situațiile vă depășesc, vă recomandăm să mergeți la specialist: preot, psiholog, psihiatru, astrolog, numerolog etc. Vă lipsește viziunea de ansamblu, aveți nevoie de mai multă încredere în forțele proprii.

Relațiile cu rudele se pot răci și mai mult, mai cu seamă cu familia partenerului veți intra în conflict, posibil de la anumite principii, detalii.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.