Efecte Marte retrograd pentru TAUR: influențe covârșitoare și neîmpliniri

16.IUNIE.2018
Efecte Marte retrograd pentru TAUR: influențe covârșitoare și neîmpliniri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:indiewire.com

Tot ceea ce se va întâmpla acum va fi pentru următorii 7-8 ani asemenea unui reper. Schimbări neașteptate. Aici se pare că influențele acestei mișcări sunt

covârșitoare, deoarece guvernatorul Vărsătorului, Uranus, din 15 Mai este tocmai la voi în domiciliu.

Dorința de a schimba ceva pe plan profesional și financiar va fi mare, cel mai probabil Taurii vor considera că a venit vremea unei noi etape. Chiar dacă până pe 11 August vor sta pe gânduri, se vor documenta referitor la noile posibilități, după ultima Eclipsa a acestei veri vor ști ce au de efectuat.

În proporție de 70-80% acești nativi nu realizează ce se întâmplă, doresc ceva dar nu știu ce, nu se mai pot bucura de ceea ce posedă. Universul lucrează pentru voi, vă va trimite mesaje, fie pe calea visului, fie prin oameni care apar în situații neașteptate.

Recomandăm acestor nativi să evite investițiile mari, să stea să analizeze, să nu renunțe ușor la drepturile lor, să nu se încreadă în cei de lângă ei, să își asculte intuiția, să își dea voie să iubească etc.

Ieșirile din anonimat nu sunt benefice, starea de analiză poate fi extrem de utilă, tot ceea ce se va întâmpla acum va fi pentru următorii 7-8 ani asemenea unui reper.

Cei tineri vor avea parte de multe surprize, pot fi remarcați, propulsați peste noapte, se pot confrunta cu situații neașteptate.

Relațional se pare că vor fi ciocniri, totul poate pleca de la bani, de la locul de muncă, statul prea mult peste program, cheltuieli inutile efectuate de către partener.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.