Marte retrograd pentru FECIOARĂ: vă veți redescoperi în urma unor provocări

18.IUNIE.2018
Marte retrograd pentru FECIOARĂ: vă veți redescoperi în urma unor provocări

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:huffingtonpost.com

Nativii Fecioară vor ieși din zona de confort, își vor descoperi noi aptitudini, talente, vor găsi alt loc de muncă. Nativii Fecioară au parte de această

mișcare de retrogradare a lui Marte din data de 27 Iunie-27 August 2018 pe casa muncii și a iubirii.

Situații noi, atipice din punct de vedere profesional se conturează pentru voi, probabil după 15 Mai 2018 ați fost atrași de mirajul unor noi locuri de muncă, acum veți constata că nu este chiar așa, realitatea este mult mai crudă decât ați anticipat.

Partea bună este că veți face față, veți mai găsi un loc de muncă, o să ieșiți din zona de confort, o să descoperiți noi aptitudini, capacități.

Cei care sunt trecuți de o anumită vârstă pot însă pe baza stresului să se îmbolnăvească, să provoace dezechilibre în sistemul hormonal, imunitare, din cauza felului greșit de a vedea lucrurile.

Orice provocare vine pentru a vă face să vă autodepășiți, încercați să nu mai judecați pe cei din jur dacă au profitat de voi, conștientizați că au făcut acest lucru deoarece ați fost vulnerabili, ați dat voie unei astfel de situații.

După 11 august Marte din casa iubirii poate să scoată la suprafață un secret ascuns de partener, de copii. Cei care au avut parte de relații pasagere pot să sufere de pe urma neatenției, pot să afle despre venirea pe lume a unui copil.

Din Septembrie 2018 o să simțiți că reveniți la starea de echilibru, dar până atunci sunt 7-9 evenimente marcante care vă vor supune la încercare nervi, răbdarea, competențele.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.