Marte retrograd: vremuri tulburi pentru nativii RAC pe partea relațională

17.IUNIE.2018
Marte retrograd: vremuri tulburi pentru nativii RAC pe partea relațională

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:thefirmformen.com

Surprize nu tocmai plăcute pentru nativii Rac odată cu efectele lui Marte retrograd. Multă atenție la neatenție. Momentul retrogradării surprinde Soarele din

Rac, în opoziție cu Saturn din Capricorn, ceea ce arată că vin vremuri tulburi pentru acești nativi pe partea relațională.

Racii care sunt implicați în alte relații, în afară de cele oficiale, acum se pare că vor lua o decizie. După 27 Iunie 2018 viața liniștită va fi dată peste cap de o provocare, ceva vă ispitește sufletul, cel mai probabil o pasiune mistuitoare.

Interesant este faptul că pe 13 Iulie 2018 prima Eclipsă a verii va fi la voi în domiciliu, acest surplus astral va pune paie pe focul mocnit, aprins de Marte Retrograd. Din tot acest context astrologic înțelegem că Racii vor iubi, vor fi pasionali indiferent de consecințe, vor lua în sfârșit o decizie.

Pentru cei care sunt trecuți de o anumită vârstă această mișcare poate să scoată la suprafață o problemă medicală, totul să iasă la suprafață în urma unei investigații de rutină.

Recomandăm Racilor atenție la neatenție, pot să apară accidente la locul de muncă, în trafic, să consume ceva nociv din punct de vedere alimentar, să ia o boală cu tansmitere amoroasă, să facă copiii în acele relații extraconjugale.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.