Efectele lui Marte retrograd pentru BALANȚĂ: senzualitate, relații noi

18.IUNIE.2018
Efectele lui Marte retrograd pentru BALANȚĂ: senzualitate, relații noi

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:wordpress.com

Un instinct afectiv mărit, tendințele sunt spre nou, spre o relație atipică, cum nu a mai trăit până acum Balanța. Pentru nativii Balanță Marte retrograd

din Vărsător din 27 Iunie – 27 August 2018 activează parte de iubirea, relația cu rudele, banii la comun, moștenirile, problemele de sănătate ale părinților, investițiile mari etc.

Balanțele pot să aibă surpriza să constate că partenerul ascunde bani, cheltuie din agoniseala strânsă pe jocuri de noroc, distracție, femei etc.

Evident, toate acestea apar la suprafață în momente mai puțin așteptate. Balanțele se pot implica și ele în relații extraconjugale, Uranus este în casa a VIII-a, prin urmare aduce un instinct afectiv mărit, tendințele sunt spre nou, spre o relație atipică: persoană mai tânără sau mai în vârstă, de altă etnie, de altă naționalitate.

Loading...

Tot ceea ce este excentric acum excită mintea acestor nativi. Cum distracția se plătește, totul poate ieși la suprafață în jurul Eclipselor din 27 Iulie-11 August.

Rudele partenerului pot să vă strice planurile de vacanță sau entuziasmul, posibil la un eveniment aceștia să facă o remarcă la adresa voastră, de acolo totul să plece, posibil să apară și la voi divorț acolo unde relația nu mai merge.

Copiii se pare că ascund ceva, cel mai probabil este vorba de o îndeletnicire ce costă bani. Recomandăm Balanțelor pe partea de spiritualitate să folosească energia pentru a a-și controla anumite stări, pentru a trăi comuniunea cu natura, cu întreg Universul.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în
Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.