#reclama0#

Efectele lui Marte retrograd pentru BALANȚĂ: senzualitate, relații noi

#reclama10#
18.IUNIE.2018
Efectele lui Marte retrograd pentru BALANȚĂ: senzualitate, relații noi

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:wordpress.com

Un instinct afectiv mărit, tendințele sunt spre nou, spre o relație atipică, cum nu a mai trăit până acum Balanța. Pentru nativii Balanță Marte retrograd
#reclama1#

din Vărsător din 27 Iunie – 27 August 2018 activează parte de iubirea, relația cu rudele, banii la comun, moștenirile, problemele de sănătate ale părinților, investițiile mari etc.

Balanțele pot să aibă surpriza să constate că partenerul ascunde bani, cheltuie din agoniseala strânsă pe jocuri de noroc, distracție, femei etc.

Evident, toate acestea apar la suprafață în momente mai puțin așteptate. Balanțele se pot implica și ele în relații extraconjugale, Uranus este în casa a VIII-a, prin urmare aduce un instinct afectiv mărit, tendințele sunt spre nou, spre o relație atipică: persoană mai tânără sau mai în vârstă, de altă etnie, de altă naționalitate.

#reclama7#

Tot ceea ce este excentric acum incită mintea acestor nativi. Cum distracția se plătește, totul poate ieși la suprafață în jurul Eclipselor din 27 Iulie-11 August.

Rudele partenerului pot să vă strice planurile de vacanță sau entuziasmul, posibil la un eveniment aceștia să facă o remarcă la adresa voastră, de acolo totul să plece, posibil să apară și la voi divorț acolo unde relația nu mai merge.

Copiii se pare că ascund ceva, cel mai probabil este vorba de o îndeletnicire ce costă bani. Recomandăm Balanțelor pe partea de spiritualitate să folosească energia pentru a a-și controla anumite stări, pentru a trăi comuniunea cu natura, cu întreg Universul.

#reclama3#

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

#reclama12#
5746
5.00
SHARE
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.